Skitserende arkitekt til C.F. Møllers konkurrenceafdeling

Opdateret 16.01.19

Er du en dygtig formgiver med en stærk arkitektonisk holdning? Er du drevet af at sætte arkitekturen i front og vinde arkitektkonkurrencer? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger nu en skitserende arkitekt til C.F. Møller LAB, vores konkurrenceafdeling, som brænder for at udfolde sit arkitektoniske talent i en international virksomhed, der leverer vindende arkitektur i verdensklasse.

Dine opgaver:

  • Sikre den arkitektoniske formgivning på konkurrencer og skitseringsopgaver
  • Udtrykke en stærk arkitektonisk holdning i projekterne
  • Lede og drive projekter fremad både processuelt, funktionelt og formgivningsmæssigt
  • Deltage på møder med klienter og tegne C.F. Møllers ansigt udad til 

Hvem er du:

Du er uddannet arkitekt med 3-5 års tegnestueerfaring, og rutineret bruger af AutoCad, Revit, Rhino og Adobepakken. Du kan arbejde selvstændigt og har fokus på det gode koncept, den gode proces, funktionalitet og design. Du har en passion for arkitekturen, og du trives i et miljø, hvor tempoet kan være højt med krav om at levere et projekt indenfor klare rammer og deadlines. Du har en samarbejdende tilgang til kollegaer og eksterne samarbejdspartnere, og du har fokus på kontinuerlig udvikling og læring både fagligt og personligt, hos både dig selv og dine kollegaer. 

Vi tilbyder:

Vores konkurrenceafdeling og tegnestue generelt, er kendetegnet ved en uformel samarbejdsform, hvor du vil opleve, at dine kollegaer fra partner til praktikant forventes at tilkendegive sine arkitektoniske holdninger og derigennem bidrage til udvikling af arkitekturen. Vi tilbyder en stilling på fuldtid i en afdeling med højt kvalificerede og engagerede kollegaer. Det sociale liv vægtes højt, og du vil opleve et stærkt sammenhold hvor problemer løses i fællesskab.


Arbejdsadresse

Europaplads 2, 8000 Aarhus C

Ansættelse

Fastansættelse

Tiltrædelse

Snarest muligt

Kontakt person

Afdelingsleder Rune Bjerno Nielsen på telefon: 87 30 53 00

Arbejdstid

Fuld tid

Organisation/afdeling

Aarhus

About C.F. Møller

C.F. Møller Architects is one of Scandinavia’s leading architectural firms, with 90 years of award-winning work in the Nordic region and worldwide.

Every day we create architectural quality based on innovation, experience and Nordic values. This assures sustainable and aesthetic solutions with lasting value for clients, occupants and society.

Today C.F. Møller has app. 350 employees. We have offices in Aarhus, Copenhagen, Aalborg, Oslo, Stockholm and London.

Ansøgningsfrist: 19.01.2019