Strategi 2022-2026: Vi bygger en bæredygtig fremtid

Opdateret 24.05.22

Succesfulde virksomheder, organisationer og brancher har altid været kendetegnet ved at have et højere formål. At ville mere end driften, pengene, overlevelsen. Det er drivkraften hos Danske Arkitektvirksomheders medlemmer og således også ambitionen med vores strategi for 2022-2026: Vi bygger en bæredygtig fremtid.

Foto fra strategi

I Danske Arkitektvirksomheders nye strategi "Vi former fremtiden - strategi 2022-2026", som du kan hente nederst på siden her, kan du læse, hvordan vi som brancheorganisation vil understøtte vores medlemmers forretningsmæssige potentialer, favne kreative ildsjæle og professionalisere virksomhederne endnu mere. Og sammen forme en bæredygtig fremtid. Det strategiske fokus er bæredygtighed, men – vi er selvfølgelig stadig arkitektvirksomhedernes talerør, når det gælder branchens generelle rammevilkår.

"Passion er en væsentlig drivkraft for alle arkitektvirksomheder. Men uden forretningsmæssige kompetencer kan man ikke overleve og udvikle sig. Fremover skal vi også kunne byde ind på de mange bæredygtighedsydelser og udvikle nye forretningsmodeller." Katja Viltoft, bestyrelsesformand i Danske Arkitektvirksomheder og kreativ direktør hos JJW Arkitekter

Flere medlemsvirksomheder, store som små, skal være en del af den grønne omstilling og de krav der allerede er varslet om som vil blive skærpet de kommende år. Vi vil have alle med, og vores nye strategi har derfor tre klare strategiske mål:

1. Vi vil støtte op om og skabe rammerne for nye værdi- og forretningsmodeller hos vores medlemmer.

2. Vi vil hjælpe vores medlemmer med at dokumentere deres værdiskabelse og

3. Vi vil styrke foreningens og medlemmers kompetencer til at kunne lede den grønne omstilling.

Danske Arkitektvirksomheders strategi 2022-2026