Presse

Opdateret 19.10.20

Vi udsender med jævne mellemrum pressemeddelelser som også publiceres under vores nyheder. Herudover udgiver vi et ugentligt nyhedsbrev, hvor du kan holde dig orienteret om vores synspunkter og aktiviteter.

Du er også altid velkommen til at kontakte kommunikationschef Karen Sejr på tlf. 30 34 82 85 eller på ks@danskeark.dk, hvis du har brug for en kommentar fra direktør Lene Espersen.

Nyhedsbrev

Vi udgiver et ugentlig nyhedsbrev, hvor du kan følge med i vores aktiviteter og synspunkter på aktuelle problemstillinger.

Skriv dig op til nyhedsbrevet her.

Logo

Hvis du har brug for Danske Arkitektvirksomheders logo, kan det downloades via nedenstående link. Logoet findes i to formater: et lille og et stort. Det store kan skaleres op, hvorimod det lille logo ikke bør formateres yderligere i skalering og skal altså kun bruges, hvis det skal fremstå meget småt.

Vi har fået lavet et medlemslogo, som I som medlemmer kan benytte i forskellige sammenhænge, som også er tilgængeligt for download.

Logoerne findes i de to formater både til web og til print. Det står i filnavnene, hvad der er til hvad.
 

Download medlemslogo her

Download logo her

Billeder

Har du brug for et billede af adm. direktør Lene Espersen i forbindelse med en artikel e.l.? Det kan du hente herunder. Husk at oplyse fotografens navn: Jørgen True.

Download pressefoto her