BLIV MEDLEM AF
DANSKE ARKITEKT
VIRKSOMHEDER

FORDELE

Du får som medlem gratis juridisk rådgivning vedr. kontrakter og udbud mm., eksklusiv adgang til vejledninger, sparring på forretningsudvikling, adgang til netværk og ikke mindst politisk indflydelse

HVILKE MEDLEMSFORDELE ER DER FOR JER?

Her kan du se, hvilke konkrete fordele et medlemskab i Danske Arkitektvirksomheder giver dig og din virksomhed. Som medlem kan du også altid ringe, skrive eller bede om et møde, når du har brug for hjælp inden for de mange områder, vi arbejder med. Kontingentet dækker det hele.

Juridisk rådgivning

Du kan få gratis rådgivning af vores jurister og øvrige eksperter i forhold til kontrakter, udbud, konkurrencer, ophavsret m.m. Nogle af svarene finder du her - andre spørgsmål kan være specifikke og her kan du ringe, skrive eller bede om et møde. Kontingentet dækker det hele.

Læs mere om rådgivning og vejledning

Bedste og billigste forsikring

Som medlem af Danske Arkitektvirksomheder har du mulighed for at få en billigere og bedre professionel ansvarsforsikring. Den koster fra 2.975 kr. for en typisk nystartet virksomhed uden tidligere forsikring og fra 5.950 for øvrige medlemmer.

Læs mere om forsikring

Adgang til dokumenter og vejledninger

Få fri adgang til standarder, paradigmer og værktøjer der hjælper dig i din hverdag. Find fx skabeloner til ansætteleskontrakter på dansk, engelsk og tysk, ydelsesbeskrivelser og andre aftaledokumenter, vejledninger til brug af efteruddannelsesmidler samt anbefalinger og gode råd, når det gælder udvikling af din forretning.

Læs mere om adgang til vejledninger

Netværk

Vi tilbyder dig og dine medarbejdere at deltage i en stribe mindre netværk, hvor du kan mødes og udveksle erfaringer i et fortroligt og fokuseret forum. Du kan bl.a. blive en del af netværk for forretningsudvikling, kommunikation, IT samt HR og administration.

Læs mere om vores netværk

Gratis deltagelse i kurser og medlemsarrangementer

Bliv opdateret på udbudsloven, tærskelværdier og kontraktforhold, få gode råd om internationalisering, cirkulær økonomi og dokumenteret merværdi - og hør om de nyeste regler for budgetansvar o.l. Vores kurser og seminarer er målrettet arkitektvirksomheder og udviklet specielt til dig.

Se aktuelle arrangementer

Medlemskab af Danske BoligArkitekter

Danske BoligArkitekter er for dig der arbejder med fx om- og tilbygninger, energirenoveringer men også nybyggeri for den lille boligejer. På www.danskeboligarkitekter.dk kan du vise dine projekter frem - og boligejerne kan nemt få et overblik over, hvem der kan hjælpe med hvad.

Læs mere om medlemskab af Danske BoligArkitekter

JURIDISK RÅDGIVNING

Få juridisk rådgivning inden for kontrakter, udbud, projektkonkurrencer og ophavsret.

JURIDISK RÅDGIVNING

Hjælp til kontrakter og aftaler

Læs mere om kontrakter og aftaler

Udbud og projektkonkurrencer

Læs mere om udbud og projektkonkurrencer

Rammevilkår - vi er med til at forbedre dem for jer

Læs mere om arbejdet med rammevilkår

Skal du ansætte nye medarbejdere?

Læs mere om HR & Personale her

Danske Arkitektvirksomheder har en dyb viden omkring det at supportere deres medlemmer i mange forskellige sammenhænge, alt fra spørgsmål om forsikringer, jura, HR og overenskomst spørgsmål. For os hos SLA bruger vi Danske Arkitektvirksomheder til at perspektivere problemstillinger, som ofte opstår akut, og der kommer altid et hurtigt og kvalificeret bud på en løsning.

Mette Skjold, partner og adm. direktør hos SLA

HVAD KOSTER DET?

Medlemskab koster fra 1.966 kr. om året og opefter. Prisen varierer alt efter, hvor stor din omsætning er, om du har ansatte, og hvor stor din forsikringspræmie er.

Priser og betingelser

FORSIKRING

En professionelle ansvarsforsikring koster fra 2.975 kr. Forsikringen dækker fx totalrådgiveransvar, overtrædelse af ophavsret og med præmiefri ophørsdækning i op til 10 år efter virksomhedsophør.