Alternativer til den løbende forsikring

Projektforsikringer er ét af flere alternativer til den løbende ansvarsforsikring på enkeltsager med behov for højere dækning end på virksomhedens løbede forsikring, eller når flere rådgivere i totalrådgivning skal dækkes af samme forsikring. En anden mulighed er at tilkøbe ekstra dækning på sagen på den løbende forsikring (Excessdækning). Det kan gøres på toppen af de enkelte rådgiveres forsikringer.

Tilbudsindhentning gennem Danske Arkitektvirksomheds forsikringspartner sikrer konkurrencen på anerkendte vilkår, men uden betaling af mæglersalær. Din virksomhed slipper dermed for at vælge mellem to traditionelle ulemper: Enten selv at indhente priser fra flere selskaber på ofte usammenlignelige vilkår – eller at binde sig til en mægler med tilhørende salær for arbejdet. Hvis du ikke ønsker at tage imod de fremsendte tilbud, kan du kvit og frit sige nej tak.

For at få et tilbud skal du udfylde og indsende et spørgeskema om opgaven, kontrakten og de omfattede rådgivere. Herefter indhenter Marsh tilbud fra anerkendte selskaber og præsenterer det eller de bedste tilbud for din virksomhed. Modellen er eksklusiv for dig som medlem af Danske Arkitektvirksomheder og dine eventuelle underrådgivere. Spørgeskemaet finder du nederst på denne side.

Specialrådgivning med rabat

Hvis du ønsker tilbud fra mere end tre selskaber, eller hvis du har behov for mere specialrådgivning omkring forsikringsdækning til et særligt projekt, kan Marsh i stedet udføre dette på traditionelle mæglervilkår. Også her har du særfordele som medlem af Danske Arkitektvirksomheder, da du kun betaler 10 % i mæglersalær for det tilbud der vælges mod normalt 15 %. Fravælges samtlige tilbud sendes der ingen regning for mæglerarbejdet.

Skema til brug for tilbud på projektforsikring ABR18
Skema til brug for tilbud på projektforsikring ABR89