Danske BoligArkitekter

Danske BoligArkitekter er en markedsføringsplatform og et professionelt udstillingsvindue for dig, der rådgiver boligejere, når det gælder nybyggeri, renovering og om- eller tilbygning af private boliger. Her kan du læse mere om, hvilke fordele det giver dig og hvem der kan blive en del af ordningen.

Danske BoligArkitekter omfatter individuelle arkitekter -  altså ikke virksomheder. Men det er en betingelse, at du er beskæftiget i en virksomhed, der er medlem af Danske Arkitektvirksomheder.

Som en del af ordningen får du en lang række fordele:

Digitalt salgslokale

Danskeboligarkitekter.dk, fungerer som salgslokale for dig og dine projekter. Du bliver en del af Danmarks mest besøgte hjemmeside for boligejere der søger arkitekter, og her får du mulighed for at præsentere lige præcis de boligprojekter, der bedst viser boligejerne hvad du kan. Som medlem kan du få kunder fra hele landet, eller i de regioner du ønsker at arbejde.

DANSKE BOLIGARKITEKTER I TAL:

  • 40.000+ unikke besøg på websitet hver måned
  • 13.000+ abonnerer på nyhedsbrevet (udk. hver uge)
  • 10.000+ følgere på Pinterest
  • 6.500+ følgere på Instagram 

Mød ét af vores medlemmer Tom Mose Petersen, STOCK 35

Tom Mose Petersen

"Jeg er meget positiv overfor det arbejde Danske BoligArkitekter gør for de virksomheder, der arbejder med private boliger, og jeg har personligt fået meget ud af medlemskabet. 

Jeg vurderer, at halvdelen af mine kunder kommer via Danske BoligArkitekter, og mange af disse har aldrig prøvet at bygge med en arkitekt før. De har siddet med en laptop derhjemme og ledt efter en rådgiver, og er så landet på Danske BoligArkitekters website, hvor de har fundet mig."

Markedsføring og fotografering

Boligreportager i talrige medier, søgemaskine-optimering, link-samarbejder, partneraftaler og anden form for PR, der skaber høj trafik til Danskeboligarkitekter.dk. Du har mulighed for at få professionel fotografering af dine realiserede projekter til yderst favorabel pris.

Service fra eget sekretariat

Danske BoligArkitekter har eget sekretariat, som rådgiver og hjælper dig med at få størst muligt udbytte af dit medlemskab. Det kan fx være rådgivning omkring profiltekster, hjælp til at få særlige projekter omtalt, foto-pakker eller individuel markedsføringsrådgivning. Derudover arrangeres et årligt erfamøde med fagligt indhold og netværksmulighed, særligt for Danske BoligArkitekter.

Læs mere om hvilke andre fordele du har som medlem af Danske Arkitektvirksomheder

Identitet og eksklusivitet

Der stilles særlige krav for at være en del af Danske BoligArkitekter, og det skal boligejerne opleve som et kvalitetsstempel. Derfor får du som medlem mulighed for at bruge Danske BoligArkitekters logo på brevpapir, visitkort, hjemmeside etc.

Se hvordan du kan få præsenteret dine projekter