Danske BoligArkitekter

Danske BoligArkitekter er en markedsføringsplatform og et professionelt udstillingsvindue for dig, der rådgiver boligejere, når det gælder nybyggeri, renovering og om- eller tilbygning af private boliger.

Et særligt fællesskab

Det at bygge boliger er en særlig disciplin. Den kræver overblik og indsigt, empati og myndighed.

Som medlem af Danske BoligArkitekter står du på skulderne af de store mestre og ved siden af et netværk af kollegaer. Du bliver en del af et fagligt fællesskab - en organisation - der står klar til at rådgive dig, pege dig i den rigtig retning og pege på dig, når en boligdrøm skal blive til boligvirkelighed.

En særlig fordel

Det at være medlem af Danske BoligArkitekter giver øget interesse for dig som boligarkitekt. 

Den platform, det fællesskab og den rådgivning, vi tilbyder, giver dig direkte adgang til den solide erfaring og en detaljereret kundeforståelse, du kan bruge for at bygge en sund og værdiskabende forretning.

Som medlem af Danske BoligArkitekter får du dermed særligt gode muligheder i et marked af dygtige kollegaer og interesserede kunder.

Markedsføring og fotografering

Boligreportager i talrige medier, søgemaskine-optimering, link-samarbejder, partneraftaler og anden form for PR, der skaber høj trafik til Danskeboligarkitekter.dk. Du har mulighed for at få professionel fotografering af dine realiserede projekter til yderst favorabel pris.

Service fra eget sekretariat

Danske BoligArkitekter har eget sekretariat, som rådgiver og hjælper dig med at få størst muligt udbytte af dit medlemskab. Det kan fx være rådgivning omkring profiltekster, hjælp til at få særlige projekter omtalt, foto-pakker eller individuel markedsføringsrådgivning. Derudover arrangeres et årligt erfamøde med fagligt indhold og netværksmulighed, særligt for Danske BoligArkitekter.

Læs mere om hvilke andre fordele du har som medlem af Danske Arkitektvirksomheder

Identitet og eksklusivitet

Der stilles særlige krav for at være en del af Danske BoligArkitekter, og det skal boligejerne opleve som et kvalitetsstempel. Derfor får du som medlem mulighed for at bruge Danske BoligArkitekters logo på brevpapir, visitkort, hjemmeside etc.

Se hvordan du kan få præsenteret dine projekter