Opdag styrken ved vores netværk

Danske Arkitektvirksomheder faciliterer og arrangerer en række netværk, der hjælper med forskellige funktioner og særlige forretningsområder i arkitektbranchen.

Bliv en del af vores Arkitektnetværk, hvor vi sætter fokus på vækst og succes.

Danske Arkitektvirksomheder tilbyder regionale netværk over hele landet, tilpasset såvel enkeltpersoner og virksomheder i alle størrelser. Bliv en del af et fællesskab og få adgang til værdifuld sparring, inspirerende idéer og konkrete løsninger til at optimere dine færdigheder og forretningspraksis. Vores netværk er dedikeret til at adressere de aktuelle udfordringer, din virksomhed står overfor. Typisk mødes netværkene 1 til 4 gange om året.

Disse netværk er eksklusive for medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder og deres ansatte. Deltagelse er gratis, men der kan være enkelte møder, hvor der opkræves deltagerbetaling, fx ved eksterne foredragsholdere.

Kontakt os nu og bliv en del af disse netværk, og oplev styrken ved at samarbejde om at tackle branchens udfordringer sammen.

Vi tilbyder følgende netværk, som du kan blive en del af:

Kommunikationsnetværk

Optimer din virksomheds kommunikation og synlighed med vores kommunikationsnetværk. Vi holder 3-4 årlige møder om året, hvor medlemmerne skiftes til at være vært. Sammen bestemmer vi temaerne og problemstillinger, der skal drøftes.
Skriv til Karen på ks@danskeark.dk, hvis du vil vide mere eller være med i netværket.

10|10 netværk

Netværk for virksomheder med under 10 års erfaring og med færre end 10 ansatte. Vi fokuserer på forretningsudvikling og ønsker at være stemmen for virksomheder, der skaber bæredygtige løsninger. Vi mødes 2-4 gange årligt for at styrke vores faglige og forretningsmæssige kompetencer.
Skriv til Kith på klg@danskeark.dk, hvis du vil vide mere eller være med i netværket.

Forretningsnetværk

Netværket fokuserer på ledelse, forretnings- og organisationsudvikling, hvor vi diskuterer udfordringer og spørgsmål relateret til virksomhedsdrift og udvikling. Netværket henvender sig primært til partnere eller ejere i arkitektvirksomheder med 10-50 ansatte.
Skriv til Lars Emil på lek@danskeark.dk, hvis du vil vide mere eller være med i netværket.

Netværk for HR og administration

Netværket fokuserer på HR og administration, herunder personaleforvaltning, kompetenceudvikling, løn- og arbejdsforhold . I dette netværk er medlemmerne HR- og administrationschefer samt ledende medarbejdere med ansvar for HR-området.
Skriv til Lars Emil på lek@danskeark.dk, hvis du vil vide mere eller være med i netværket.

Netværk for jurister

Deltag i vores juridiske netværk, eksklusivt for ansatte i medlemsvirksomheder. Vi afholder 2-3 årlige møder,hvor vi deler erfaringer og diskutere markedstendenser. Møderne holdes på skift hos de deltagende virksomheder.
Skriv til Preben på pd@danskeark.dk, hvis du vil vide mere eller være med i netværket.

CFO netværk

Netværket sætter fokus på virksomhedernes samlede økonomiske performance og rentabilitet. Vi diskuterer emner som benchmark, systemintegration, dataindberetning, kostprisberegning m.m. Deltagerne udgøres af CFO’er, økonomidirektører og-chefer fra medlemsvirksomheder.
Skriv til Lars Emil på lek@danskeark.dk, hvis du vil vide mere eller være med i netværket.

Regionale netværk

Vi har syv regionale netværk, der er skabt for at imødekomme alle medlemsvirksomheders behov for at mødes og netværke. Disse netværk er et samlingspunkt  for at dele viden og diskutere relevante emner og få indsigt i medlemstilbud og andre medlemsaktiviteter.
Skriv til Lars Emil på lek@danskeark.dk, hvis du vil vide mere eller være med i netværket. 

Landskabsnetværket

Dedikeret til fagpersoner fra virksomheder, hvor landskabsarkitekturen er et primært forretningsområde. Her diskuteres forretningsmæssige udfordringer i landskabsprojekter, totalrådgivning, udbud og konkurrencer.
Skriv til Kith på klg@danskeark.dk, hvis du vil vide mere eller være med i netværket.