Senior tilbudsspecialist søges til Arkitema

Opdateret 05.07.21

Har du flere års erfaring med at udarbejde tilbud inden for rådgivningsbranchen? Vil du være med til at udvikle Arkitemas tilbudsteam? Er du en god formidler? Arbejder du med layout? Og kan du styre en stram tidsplan? Så er jobbet som senior tilbudsspecialist måske noget for dig?

Tilbudsteamet fungerer som en service- og kompetencefunktion til forretningen og supporterer med udarbejdelse af tilbud samt ledelse af tilbudsprocesser. Vores fornemmeste opgave er, at sikre rettidighed, kvalitet og høj professionalisme i vores tilbud. 

Umiddelbart søger vi en person, der skal have sin dagligdag på vores kontor i centrum af Aarhus, men vi hører også gerne fra dig, hvis du vil arbejde på vores kontor i København.

Som en del af det skandinaviske team, vil du også få opgaver på tværs af vores kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Oslo og Malmø.

Stillingen

Som Senior tilbudsspecialist kommer du til at få ansvar for udarbejdelse af tilbud primært i offentlige udbud og inden for Arkitemas primære markedssegmenter: Læring, Erhverv, Sundhed, Kultur, Infrastruktur, Urban Design og bygherrerådgivning.

Du vil få en rådgivende funktion over for vores forretningsområdechefer i opgaven om tilbudsplanlægning. Desuden kommer du til at stå for koordinering af tilbudsprocesserne, herunder tidsstyring, koordinering og samling af input fra kolleger og evt. eksterne samarbejdspartner. Derudover indeholder stillingen følgende opgaver:

 • Oplæg til tilbudstekster om bl. a. organisation, projektledelse m.v.
 • Gennemskrivning af tekster, grafisk kvalitetssikring af tilbud samt afstemning af indhold i forhold til udbud
 • Opsætning af tilbud i InDesign
 • Tilpasning og gennemskrivning af referencer og CV’er i forbindelse med de konkrete tilbud
 • Medvirke til udvikling af Arkitemas tilbudsteam
 • Medvirke til udvikling og vedligeholdelse af værktøjer, der understøtter tilbudsprocesserne.

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du

 • Har erfaring med udarbejdelse af tilbud, herunder at gennemlæse og ”afkode” udbudsmateriale
 • Kan udarbejde tilbudstekster om projektorganisationer, projektledelse mv
 • Har kendskab til de varierende organisationsformer inden for byggeriet samt rådgiverne rolle i hhv. totalrådgivning og totalentreprise
 • Kan formidle og gennemskrive tekster, så budskaber tydeliggøres og sprog ensrettes og løftes
 • Er fortrolig med InDesign, hvor du sikrer at detaljen er på plads selvom det går stærkt
 • Er proaktiv, har drive og er vant til at arbejde på flere projekter med korte deadlines
 • Er flydende på dansk i skrift og tale.

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra arkitekt- eller ingeniørbranchen. Ligesom kendskab til engelsk, norsk og svensk i skrift og tale, også vil være en fordel.

Vores medarbejdere er vore vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig!

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.

Vores HR afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordnede forhold, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold.

Det sociale liv på Tegnestuen

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i firmaet gennem fælles faglige og sociale arrangementer.

Hvis stillingen lyder spændende og matcher din profil, så send os din ansøgning og CV snarest muligt. Ansøgningsfristen er 16. august, men vi indkalder løbende til samtaler efter 2. august og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Henvendelser vedr. stillingen bør ske efter mandag den 2. august pga. ferieafholdelse.

Søg jobbet her.

Ansøgningsfrist: 16.08.2021