Projektledere søges i Arkitema

Opdateret 09.03.21

Vi har mange nye og spændende projekter under opstart og søger derfor projektledere inden for forskellige områder til vores kontor i Carlsberg Byen.

Er du erfaren projektleder og ønsker du at skabe inspirerende rammer i et projektforløb? Kan du bevare overblikket og trives du med at drive projekter og få tingene til at ske? Så er du måske vores nye kollega. 

Vi søger dygtige projektledere inden for områderne Health, Urban, Culture/Transformation og Infrastructure. Hvis du tænker, at det kunne være et job for dig og har særlig præference for et eller flere af de områder, vi søger til, er vi meget opmærksomme på at matche dine interesser og erfaring med det rette projekt og team. 

Jobbet som projektleder 

I Arkitema er vi organiseret i teams i forhold til forskellige typer projekter. Du bliver som udgangspunkt tilknyttet et team på ca. 15-20 medarbejdere, men med tiden kan du blive involveret i andre projekter og teams.

Som projektleder får du mulighed for at løse spændende og komplekse opgaver i tæt samarbejde med dit team. Du får en vigtig rolle, hvor du skal kunne navigere i de udfordringer og ændringer, der løbende opstår gennem projektet, ligesom du proaktivt bistår dine kolleger og øvrige rådgivere med henblik på at sikre de bedste løsninger til den rette kvalitet, tid og økonomi. Til dine konkrete arbejdsopgaver høre bl.a.: 

 • Deltagelse i udarbejdelsen af kontrakt og bilag samt kvalitetssikre inden projektet påbegyndes
 • Planlægning af tid og ressourcer, ansvar og opgaver samt løbende ajourføring heraf
 • Sikre fremdrift vha. tidsplaner, stand up møder mv.
 • Løbende dialog og møder med bygherrer og øvrige rådgivere
 • Sikre brug af nøgleværktøjer samt at KS-rutiner følges
 • Fakturering.

Dit arbejde tager udgangspunkt i Arkitemas redskaber og paradigmer, der sikrer kvalitet i vores processer og projekter. Du vil desuden blive en del af vores kompetenceorganisation, som aktivt understøtter og udvikler disciplinen projektledelse via blandt andet fora for projektledere, sparring, skræddersyet intern uddannelse og udvikling af nye digitale værktøjer og kvalitetssystemer.

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du har

 • En baggrund som enten arkitekt, landskabsarkitekt eller bygningskonstruktør
 • Solid byggeteknisk viden
 • Minimum fem års erfaring med projektledelse og har mod på komplekse projekter med høj kvalitet i totalrådgivning
 • Godt kendskab til YBL18 og kravene, der stilles til rådgiver heri
 • Lederevner så du kan lede en lille af gruppe af medarbejdere til at yde deres bedste
 • Evnen til at håndtere deadlines, sagsøkonomi, bygherrekontakt m.m. og god til at tage rettidige beslutninger
 • En positiv tilgang til udfordringer og proaktivitet, når der skal findes løsninger i projektet
 • Gode kommunikationsevner
 • Evnen til at bidrage til et godt arbejdsklima i et velfungerende team.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en vidensvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.

Vores HR afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold.

På tegnestuen i Carlsberg Byen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i firmaet gennem fælles faglige og sociale arrangementer

Kontakt

Hvis du vil høre mere om projekterne i de enkelte områder, og finde ud af hvordan du kan passe ind hos os, så giv teamlederen i det område du er interesseret i et kald.

Din ansøgning og CV sender du via nedenstående link til os  - gerne snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Søg her

Ansøgningsfrist: 31.05.2021