Opland søger landskabsarkitekt

Opdateret 08.05.23

Udadvendt og erfaren landskabsarkitekt med begejstring for naturen.

Er du vores nye kollega, som kan være med til at udvikle og drive projekter? Lige nu leder vi efter vores næste kollega, som sammen med os har lyst til at være med til at inspirere gennem natur.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et spændende job med gode ansættelsesforhold i et dynamisk og uformelt miljø, hvor du samarbejder med ca. 20 kompetente og søde kollegaer. Du vil blive en del af et landskabsteam, som arbejder med et væld af spændende og varierende landskabsopgaver, og hvor den faglige dialog og sparring sættes højt.

OM DIG

  • Du er uddannet landskabsarkitekt med minimum fem års erfaring
  • Du kan håndtere flere projekter samtidig og kan lide samarbejdet med tegnestuens øvrige medarbejdere
  • Du har solid projekteringserfaring og er en rutineret sagsarkitekt med erfaring i at samarbejde med myndigheder, bygherre og øvrige rådgivere
  • Du er flydende i AutoCAD og er hjemmevant i Adobe InDesign og Illustrator, meget gerne med erfaring i ArchiCAD eller andre 3D programmer
  • Vi prioriterer erfaring fra private tegnestuer højt
  • Og så trives du godt i en varieret hverdag, som byder på mange forskellige typer opgaver

OM OS

Opland har igennem 26 år arbejdet med landskabsarkitektur, mennesker og natur. Vores formål er at inspirere gennem natur. Vi er begejstrede for arkitekturen og naturen og søger at inspirere vores kunder og samarbejdspartnere ved at forme og formidle processer og projekter, som gør en forskel for mennesker og natur.

Hos Opland går vi op i at skabe smukke, robuste anlæg og løsninger, som er holdbare og bæredygtige. Vi tegner byrum, parker, boliger, erhverv & industri. Vi arbejder med opgaver fra planlægning til projektering, anlæg samt drift og udvikling. Vi insisterer på at være projekternes grønne tråd. Det skaber værdi, giver mening og er bæredygtigt.

Vi tror på, at den bedste trivsel skabes af meningsfulde arbejdsopgaver, ansvar for egen arbejdsdag og en konstant faglig og personlig udvikling. Vi tager udgangspunkt i den systemiske tankegang i vores ledelse og organisering. Vi holder faglige arrangementer og prioriterer at dele viden og erfaring på tværs af specialer og erfaring.

OM ANSØGNINGEN

Kan du se dig selv i ovenstående, så glæder vi os til at læse din ansøgning og portfolio med eksempler på dit arbejde hurtigst muligt til e-mail: job@opland.eu

Vi afholder samtaler løbende.

For mere information om stillingen ring til vores kreative direktør Peter Juhl på telefon: 20 44 32 12 eller tegnestueleder Lise Leyer-Holdt på telefon: 30 15 27 41.

Ansøgningsfrist: 08.06.2023