NORDIC – OFFICE OF ARCHITECTURE søger konkurrencearkitekt

Opdateret 14.09.18

Vi har meget travlt på tegnestuen i København og søger derfor en skarp konkurrencearkitekt med minimum tre års erfaring, som kan indgå i vores engagerede og ambitiøse konkurrenceteam.

Vi forestiller os, at du kan byde ind med;

  • gode evner til at udvikle et stærkt koncept og sikkert hovedgreb
  • klar formidling i form af 3d visualiseringer i høj kvalitet
  • fremragende samarbejdsevner men samtidigt også et godt selvstændigt drive
  • lyst til at indgå i tværfaglige projektteams med andre tegnestuer, ingeniører og specialister
  • godt humør og positiv indstilling til alle typer opgaver.

Det er en fordel men ikke et krav, at du er superbruger i Rhino/SketchUp, AutoCad og Adobe-pakken.

 

Om Nordic

Nordic består af 180 medarbejdere fordelt på kontorer i Oslo, København og London. Nordic København er en mindre tegnestue bestående af folk med mange års erfaring fra nogle af Danmarks mest anerkendte tegnestuer. Vores store norske bagland giver os mulighed for at arbejde med spændende opgaver i både stor og lille skala og have fingrene i alle dele af faget. Vi er en tegnestue, der har stor fokus på æstetik og detalje, som vi mener danner grundlag for arkitektur på højeste niveau.

 

Vores stærke faglige fundament kombineret med store ambitioner gør Nordic DK til en helt særlig dynamisk tegnestue, som tror på, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

 

ansøgning

Har du lyst til at blive en del af vores team så send en ansøgning med CV og portfolio til vores CEO, Sofie Peschardt på sp@nordicarch.com Vi holder samtaler løbende med henblik på snarlig ansættelse.

 

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores kreative leder, Jesper Kusk Pedersen på jkp@nordicarch.com eller telefon: 27 21 21 19.

 

Læs mere om Nordic her: www.nordicarch.com

Ansøgningsfrist: 05.10.2018