Kullegaard søger arkitekt

Opdateret 15.06.17

Arkitekt til konkurrence- og udviklingsprojekter.

Vil du være med til at udvikle arkitektur sammen med os? Kullegaard søger en arkitekt til at stå i spidsen for en række udvalgte konkurrence- og udviklingsprojekter. Du bliver en del af et team af udviklingsarkitekter, hvor I gennem sparring og videndeling skaber fremtidens byggerier.

Vi søger en engageret arkitekt til vores kontor i København, der kan deltage i udvalgte konkurrenceprojekter og egne udviklingsprojekter i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere. For os er høj kvalitet i arkitekturen et centralt omdrejningspunkt, og vi søger derfor hele tiden at udvikle os inden for området. Det sker gennem dialog og sparring i teamet af udviklingsarkitekter, som du bliver en del af.

Du kommer primært til at løse opgaver inden for den offentlige og almene sektor samt udviklingsopgaver af bolig og erhverv for private investorer inden for nybyggeri og renovering varierende i størrelse og kompleksitet. Som udviklingsarkitekt kommer du til at have følgende ansvarsområder:

  • Udvikling af arkitektur på det givne projekt.
  • Direkte kontakt med bygherre.
  • Deltagelse i bygherremøder, projektmøder m.v.
  • Udarbejdelse af præsentationsmateriale.
  • Præsentation af projektet internt såvel som eksternt.

For os er det centralt, at du følger den enkelte opgave fra start til slut, tager ejerskab og sikrer, at den kommer i mål inden for de opsatte rammer. Derudover formår du at arbejde selvstændigt samtidig med, at du forstår at skabe den rette energi i projektteamet, så alle arbejder mod et fælles mål.

Om dig

Du er uddannet arkitekt, og har gennem de seneste 3-5 år oparbejdet en solid erfaring i arbejdet omkring konkurrencer og udviklingsprojekter. Det betyder, at du forstår og kan håndtere udviklingsprocessen, hvor du sammen med teamet styrer og koordinerer udarbejdelsen af det vindende materiale.

Du er selvfølgelig vant til at arbejde med 2D- og 3D-modellering, gerne i Revit. Derudover er det en fordel, hvis det er suppleret med byggeteknisk viden. Du forstår endvidere at formidle projektets vision og værdier skriftligt såvel som visuelt, bl.a. via Adobe-pakken. Kendetegnet for dig er også, at du er målrettet, systematisk og handlekraftig, og kan håndtere flere forskelligartede opgaver på samme tid. Det er derfor centralt, at du tager ansvar og deltager aktivt med din viden og erfaring i løsningerne og de omkring liggende processer, så vi sammen skaber resultater, der lever op til vores egne og kundens forventninger – og gerne meget mere.

Vi tilbyder

Løn og pension efter kvalifikationer, sundhedsforsikring samt frokost- og motionsordning.

I Kullegaard prioriterer vi et arbejdsmiljø med fokus på styrkebaseret ledelse, hvor vi sætter en dyd i at fastholde og udvikle vores organisation løbende, og hvor den enkelte medarbejders styrker er centrale. På vores kontor i København bliver du en del af et team med omkring 15 medarbejdere, og i Holbæk kommer du til at arbejde sammen med omkring 50 kollegaer. Begge kontorer arbejder tæt sammen, og du får derfor mulighed for dialog og sparring med omkring 65 medarbejdere, der alle er klar til at bidrage.

Skriv til os

Send din ansøgning og dit CV til e-mail: karriere@kullegaard.dk, mærket “Arkitekt”. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte partner og arkitekt Kasper Kullegaard på telefon: 22 75 54 13.

LinkedIn

Ansøgningsfrist: 30.06.2017