Kristine Jensens Tegnestue søger Konstruktør

Opdateret 27.09.17

Vi søger en fagligt engageret konstruktør.

OM STILLINGEN

Dine primære ansvarsområder bliver 3D projektering, samt projektopfølgning og fagtilsyn. Du vil få ansvaret for at koordinere 3D projektering, og derefter projektopfølgning og tilsyn, herunder samarbejdet med de øvrige rådgivere på projektet. Din opgave bliver at danne bindeled indenfor projektteamet, samt mellem projektteamet og parterne på byggepladsen, samt at medvirke i realiseringen af projektet.

Ønsket tiltrædelsestidspunkt er hurtigst muligt, dog senest fredag den 1. december 2017.

Løn efter forhandling og i henhold til dine kvalifikationer.

OM DIG

Du er konstruktør og har erfaring med 3D projektering, fagtilsyn og projektopfølgning helst på større byggesager og du har stor byggeteknisk indsigt. Du er samarbejdsorienteret og konstruktiv i samspillet med projektets parter og bidrager til at gøre projekteringen og udførelsen af anlægsarbejderne til et fælles projekt til gavn for både fremdrift og kvalitet.

Du arbejder struktureret og kan skabe overblik, har gode kommunikationsevner og er vant til at arbejde med digitale værktøjer.

Som person er du positiv, løsningsorienteret og har en kreativ tilgang til arbejdsopgaverne.

OM TEGNESTUEN

Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue er en landskabsarkitekt tegnestue med en stærk faglig profil indenfor landskab, planlægning og byrum.

Ledelsesstrukturen på tegnestuen bygger på et bevidst åbent og tillidsfuldt medarbejdersyn, hvor den enkelte medarbejder har stor frihed under ansvar til at udføre sit arbejde.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Du er velkommen til at kontakte adm. direktør Joanna Suder på mobil 27 84 82 17 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgningen sendes på e-mail: js@kristinejensen.dk.

Tegnestuen har hovedadresse i Aarhus og projektkontor i København. I ansøgningen skal det fremgå hvor man ønsker stillingen.

Ansøgningsfrist: 27.10.2017