Kommunikationschef til KANT arkitekter

Opdateret 10.07.17

Er du en erfaren og dygtig kommunikationschef, der kan tænke strategisk og eksekvere skarpt? Kan du fortælle den gode historie? Skriver du som en drøm? Kan du med elegance flette humor og seriøsitet sammen og synliggøre KANT arkitekter på den helt rigtige måde? Så er det dig vi søger!

KANT arkitekter søger til nyoprettet stilling en modig og visionær kommunikationschef, der kan videreudvikle vores strategiske branding- og kommunikationsplan og handle på den. Du skal lave pressearbejde, både til trykte og digitale medier, skrive fængende artikler og placere os helt fremme i feltet med en stærk visuel profil.

Du skal have:

  • Mindst fem års erhvervserfaring med strategisk kommunikation
  • Branchekendskab
  • Et stærkt og stadigt voksende netværk i medieverdenen
  • Succeser bag dig
  • Et veludviklet grafisk blik.

Du kommer til at referere til den administrerende direktør, og strategi og opgaver koordineres med akkvisitionschefen og den øvrige ledelse. Du skal forvente en dynamisk stilling, der løbende udvikles, og som kræver både dygtighed og dedikation.

KANT arkitekter har base i København og arbejder primært med opgaver i Danmark. KANT arkitekters ca. 70 medarbejdere fokuserer på bolig- og undervisningsbyggeri, hvilket gør tegnestuen til én af de store aktører i disse to segmenter. KANT arkitekter er en del af ’ByK med TRUST’, det nyskabende strategiske partnerskab med Københavns Kommune, som varetager byggeri til børn og unge for 2-3 mia. kr. over de næste år.

Vi yder rådgivning med fokus på kundetilfredshed, hvor vores indlevelse i kundens og brugernes behov er afsættet for de arkitektoniske og byggetekniske valg. Kombineret med en stærk proces- og projektstyring skaber vi byggerier af høj kvalitet. Vores ambition er at være det naturlige førstevalg for kunder og samarbejdspartnere i bolig- og undervisningssegmentet.

KANT arkitekter dyrker en uhøjtidelig kultur præget af humor og seriøsitet. Du kan læse mere på kant.dk

Ansøgningsfristen er den 11. august 2017 kl. 12.00 – samtaler afholdes løbende. Send din ansøgning, cv og andet relevant dokumentation til e-mail: job@kant.dk mrk.: Kommunikationschef.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte adm. direktør Morten Stahlschmidt på telefon: 61 55 16 24.

Ansøgningsfrist: 11.08.2017