Årstiderne Arkitekter søger spaceplanning praktikant

Opdateret 24.05.18

Kreativ og ambitiøs spaceplanning praktikant til Årstiderne Arkitekter – efterår 2018.

Hos Årstiderne Arkitekters afdeling for Spaceplanning i København søger vi en talentfuld, kreativ og ambitiøs praktikant med opstart i efteråret 2018. 

Som praktikant kommer du til at tage del i afdelingens arbejde med spaceplanning og indretning og i det daglige tegnestueliv hos en af Danmarks største arkitektvirksomheder. Vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer ved at arbejde med vores mange forskellige kunder.

Du kommer til at indgå i teamet på lige fod med dine nye kolleger, og du får tilknyttet faste kontaktpersoner, som giver dig feedback og sparring på dine opgaver og læringsmål undervejs. Samtidig bliver du en del af et større hold praktikanter, hvor I som arkitekter, indretningsarkitekter og konstruktører sammen gennemgår et tilrettelagt praktikforløb.

Vi forventer, at du som praktikant har en naturlig interesse for spaceplanning, og at du er engageret, kreativ og initiativrig. Og så har du lyst til at udfordre dig selv og udvikle dine kompetencer. Vi ser gerne, at du er fortrolig med Revit og Adobe-pakken – særligt InDesign og Photoshop. 

Du kan tage et nærmere kig på vores spaceplanning projekter her: https://aarstiderne.dk/categories_project/spaceplanningindretning/

Find os på Facebook, LinkedIn og Instagram, hvis du vil vide mere om Årstiderne Arkitekter.

Søg stillingen her: https://aarstiderne.dk/vacancies/kreativ-og-ambitios-spaceplanning-praktikant/

Om praktikforløbet

Praktikperioden løber fra august/september 2018 og frem til januar 2019. Den normale arbejdstid er 37 timer. Ansøgninger modtages og vurderes løbende.

Hvis du vil vide mere om praktikforløbet, kan du kontakte Mette Gravergaard på telefon: 28 12 34 25 eller e-mail: mg@aarstiderne.dk.

Om Årstiderne Arkitekter

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge.

Den 1. marts 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og Sweco Architects. Det betyder, at du som praktikant vil blive en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og projekter.

Ansøgningsfrist: 31.08.2018