Arkitema Architects søger erfaren Projekt- og projekteringsleder

Opdateret 05.12.19

Er du en erfaren og selvstændig projekt- og projekteringsleder med ambitioner om at skabe inspirerende rammer i projektforløb? Så er du måske vores nye kollega. 

Hos Arkitema Architects projekterer og udfører vi i øjeblikket en række større bolig- og erhvervsbyggerier. Vi søger i den forbindelse en erfaren projekt- og projekteringsleder.
 
Som projekt- og projekteringsleder får du en bred vifte af opgaver, der indebærer alt fra opfølgning på tidsplaner og økonomi, møder med bygherre og rådgivere samt sikre at deadlines på projekterne overholdes.
Din kontaktflade vil være bred og præget af engagement samt godt internt og eksternt samarbejde. Du skal derfor have evner til at kunne udvikle et velfungerende projektteam baseret på kendskab til teamets tværfaglige discipliner, således det er muligt at anvende kompetencer ift. de udfordringer og ændringer, der måtte ligge i projektet.

Vi forestiller os, at du: 

 • Har en baggrund som enten arkitekt eller konstruktør
 • Har solid byggeteknisk viden
 • Har 6-10 års erfaring med projektledelse og har mod på komplekse projekter i høj kvalitet
 • Har godt kendskab til YBL18 og kravene, der stilles til rådgiver heri
 • Det ligger dig naturligt at lede større grupper af medarbejdere
 • Er tryg i håndteringen af deadlines, sagsøkonomi, bygherrekontakt m.m. og god til at tage rettidige beslutninger
 • Har en positiv tilgang til udfordringer og er proaktiv, når der skal findes løsninger i teamet
 • Evner at bidrage til et godt arbejdsklima i et velfungerende team

Som projekteringsleder…

 • Er fortrolig med at værre bindeleddet mellem bygherre organisation, ingeniør, myndigheder og udførende.
 • Har gode forhandlingsevner, kan håndtere konflikter, er løsningsorienteret og kan udforme klare og let forstålige beslutningsoplæg
 • Har lederevner og et godt overblik, der gør dig i stand til at vurdere og prioritere en byggesags mange facetter og sætte de rigtige kompetencer i spil
 • Har god indsigt i rådgiverjura, byggelovgivning og entrepriseret

Vi tilbyder

En spændende stilling med udfordrende opgaver, som du kommer til at løse i tæt samarbejde med din projektgruppe. Du vil indgå i et bolig- og erhvervsteam, som har en kultur, der er præget af medindflydelse, respekt, frihed og ansvar. Som projekt- og projekteringsleder vil du blive en del af et Arkitemas netværk inden for projektledelse hvor erfaringer, processer, værktøjer videndeles på tværs af organisationen. Dit arbejde med styring og ledelse tager udgangspunkt i Arkitemas redskaber og paradigmer, der sikrer kvalitet i vores processer og projekter.

Du vil få en afgørende rolle i projektgruppen, hvor du skal kunne navigere i de udfordringer og ændringer der kan opstå, bistå dine medarbejdere med proaktive løsninger og kvalitetssikre tid, økonomi og leverancer i kontrakten.
 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter kvalifikationer.
 
Send din ansøgning og CV via dette link til os snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfrist: 19.12.2019