Illustration af globus

Ud i verden - event om internationalisering

Dato 11.09.24 |
Af:
Lars Emil Kragh

Hvordan sætter vi yderligere fart på danske arkitektvirksomheders eksport-succes? Danske Arkitektvirksomheder indbyder til seminar om at styrke eksportindsatsen for arkitektvirksomheder, der opererer på udenlandske markeder eller som gerne vil i gang.

Deltag i et medlemsarrangement, hvor vi sætter fokus på danske arkitektvirksomheders eksport-succes. På seminaret præsenteres lærerige cases fra udvalgte arkitektvirksomheder om vejen ud til nye markeder, og eksperter vil komme med oplæg til, hvordan der kan skabe en mere samlet strategisk tilgang den fortsatte internationalisering. Og der er også tid til netværksdannelse.

Baggrunden for seminaret er positivt: Danske arkitektvirksomheder øger konstant eksporten. Alene i første kvartal af 2024 eksporterede de for 317 mio. kr., og de når ud til flere markeder end nogensinde.

Men kan eksporten styrkes yderligere? Det spørgsmål vil Danske Arkitektvirksomheder gerne rejse.

Så er du og din virksomhed i overvejelser om at kigge ud over landets grænser, så deltag i dette medlemsarrangement.

Det foregår onsdag den 11. september i København. Programmet er under udvikling, men du kan allerede nu sikre dig en plads via, og du vil naturligvis få tilsendt det endelige program efterfølgende.