NOVA5 søger arkitektpraktikant til foråret 2025

Opdateret 12.06.24

ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?

I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.

Som praktikant vil du blive en del af et tværfagligt projektteam på tegnestuen og få tilkoblet en mentor, som vil følge dig og give designfaglig sparring og evaluering under hele praktikopholdet. Som praktikant hos NOVA5 arkitekter indgår du i tegnestuens øvrige teams, hvor opgaverne kan variere fra indledende skitsering, modelarbejde, konkurrencer og bearbejdning i projektering. Du får mulighed for at blive tilkoblet et projekt og en projektgruppe, hvor du vil få ansvar for dine egne opgaver, og hvor der er mulighed for at dykke ned i projektets indhold og finde løsninger. 

Sammen vil vi aftale og målrette dit ophold, så du får den erfaring, som du ønsker og som passer til dig og dine mål.

Vi forventer, at du er engageret, nysgerrig og lyst til at indgå i teamarbejde. Vores mål er, at du under dit praktikophold hos NOVA5 oplever et trygt læringsrum, hvor du både dygtiggøre dig og bliver rustet til arbejdet i en arkitektvirksomhed.

Vi håber, at praktikopholdet vil udfordre og styrke dine metoder, akademiske og kunstneriske kompetencer og designfaglighed i praksis og samtidig lære dig om kulturen og værdierne på en arbejdsplads og om forretningsgange, værdiskabelse og organisationsstruktur.

Du bliver en interageret del af tegnestuen både fagligt og socialt, hvor du får mulighed for at deltage i kurser og oplæg, men du vil også blive inviteret med til sociale arrangementer, som kan variere fra fredagsbar til studieture.

 

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning til vores direktør Hanne Vinkel Hansen på hvh@nova5.dk

Får mere viden om tegnestuen på www.nova5.dk og læs om Sophias tid som arkitektpraktikant i NOVA5.

 

Se også videoen med Olivia, der tidligere har været bygningskonstruktørpraktikant.

Vi holder løbende samtaler, så send hurtigst muligt din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 30.11.2024