AI billede

Aarhus: AI Business - Workshop

Dato 22.08.24 |
Af:
Kith Lerche-Gregersen

Til dette endagskursus i Aarhus fokuserer vi på, hvordan man kan bruge generative AI-værktøjer til strategi, administrative opgaver, forretningsdrift og -udvikling. Vi kommer også ind på, hvordan værktøjet kan optimere arbejdsgange, forbedre beslutningsprocesser og styrke ressourceallokering i forhold til markedsføring og kommunikation.

Dagen vil være opdelt i flere sektioner, hvor vi kommer til at veksle mellem teori og hands-on-aktivitet. Du kommer til at lære om AI's mange anvendelsesmuligheder, som du bliver i stand til at implementere i din virksomhed med det samme. Vi tilpasser GPT’erne til forskellige forretningsapplikationer, storytelling, SoMe og indholdsproduktion.

Kurset er på engelsk.

Forudsætninger: Deltagerne skal have et betalt abonnement på ChatGPT Plus (ca. 140 kr. for et abonnement). Herudover skal du medbringe din egen bærbare computer.

Målgruppe: Kurset er for Danske Arkitektvirksomheders medlemmer. Kurset henvender sig til ikke-designere, forskellige forretningsstøttende roller, herunder administrativ ledelse og kommunikationspersonale.

Undervisere: Tiago Pereira, Co-Founder, NORDFY og Riccardo Piazzai, Co-Founder, NORDFY.                  

Ved deltagelse af fire eller flere personer fra samme virksomhed tilbyder vi rabat – kontakt Kith Lerche-Gregersen på klg@danskeark.dk for yderligere information.

For at sikre, at du får mest muligt ud af kurset, har vi begrænset antallet af deltagere til maksimalt 16 personer. Vær opmærksom på, at kurset kun gennemføres ved 8 tilmeldte.

Se vores øvrige AI-kurser her