Brug din løbende professionelle ansvarsforsikring

Trods overskriften Professionel ansvarsforsikring, rummer din løbende forsikring i HDI hele fire forsikringer på samme police. Ud over den professionelle ansvarsforsikring dækker policen både det almindelige erhvervsansvar og produktansvar i mindre omfang, og en retshjælpsforsikring, der også dækker for andre områder end det professionelle ansvar.

Uanset om en fejl er begået som led i udøvelse af arkitekterhvervet eller er en fejl der kunne være begået af fx en handlende der leverer varer, eller du har en uenighed med fx udlejeren af virksomhedens lokaler  ja så er der   mulighed for dækning på policen i HDI.

Dertil kommer alle specialdækningerne for professionelt ansvar, som du kan læse mere om på siden, med tilhørende dokumenter der linkes til herunder. Her har vi samlet, dét du behøver at vide om, hvordan du bedst muligt sikrer dig, når du indgår nye aftaler, og hvordan du bruger din løbende ansvarsforsikring. Brug af  en af de forskellige ABR-udgaver er nemlig ikke nok, da disse ikke altid i tilstrækkeligt omfang beskriver den konkrete opgaves ansvar og forsikringsdækning.

I  materialet kan du også læse om, hvad forsikringen dækker – og ligeså vigtigt, hvad den ikke dækker.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, herunder ansøgning om meddækning af større underrådgiverfirmaer eller om meddækning af selvrisiko skal du også kontakte vores forsikringsmægler Marsh på danskeark@marsh.com eller på tlf. 4595 9562, Lars Hedegaard.

Se i øvrigt gældende betingelser og seneste tarif her

Sådan bruger du din løbende professionelle ansvarsforsikring