Brug din løbende professionelle ansvarsforsikring

Trods overskriften Professionel ansvarsforsikring rummer din løbende forsikring i HDI hele tre forsikringer på samme police. Ud over den professionelle ansvarsforsikring dækker policen både det almindelige erhvervsansvar og, som noget helt specielt, også produktansvar i mindre omfang.

Uanset om en fejl er begået som led i udøvelse af arkitekterhvervet eller er en fejl der kunne være begået af fx en handlende der leverer varer, er der således dækning på policen i HDI.

Dertil kommer alle specialdækningerne for professionelt ansvar, som du kan læse mere om i nedenstående dokument.

Her har vi samlet, dét du behøver at vide om, hvordan du bedst muligt sikrer dig, når du indgår nye aftaler, og hvordan du bruger din løbende ansvarsforsikring. Brug af ABR89 er nemlig ikke nok og indebærer kun en ansvarsbegrænsning for tilsyn og eftersyn, som gælder hvis ikke andet er aftalt.

I dokumentet kan du også læse om, hvad forsikringen dækker – og ligeså vigtigt hvad den ikke dækker.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, herunder ansøgning om meddækning af større underrådgiverfirmaer eller om meddækning af selvrisiko skal du også kontakte vores forsikringsmægler Marsh på danskeark@marsh.com eller på tlf. 4595 9562, Lars Hedegaard.

HDI Forsikringsbetingelser
Tarif HDI 2023
Sådan bruger du din løbende professionelle ansvarsforsikring