Kvalitetsledelse

Et system for kvalitetsledelse bør være et redskab, som har til formål at sikre et konsekvent højt kvalitetsniveau i hele din virksomhed - lige fra visioner, organisering, ansættelse af medarbejder til aflevering af opgaver. Det handler altså ikke kun om KS og granskningsnotater, for alt i din virksomhed hænger sammen!

Et overordnet system kan nemlig bruges til at definere og strukturere aktiviteter på en ensartet måde i alle faser, og til at sikre, at projekter udføres og dokumenteres på samme måde i hele virksomheden. Systemet er en hjælp til at kontrollere, at arbejdet er udført med den korrekte faglighed og i overensstemmelse med den aftale, der er indgået mellem din virksomhed og bygherren. 

Konsekvent kvalitetsstyring og dokumentation giver bygherren tryghed og din forretning sikkerhed i tilfælde af ændringer, der påvirker et igangværende projekt.

Tjek den ud

Vi anbefaler, at du udarbejder dit eget system, hvad enten du har en nystartet virksomhed eller flere års erfaring. Download vores guide i fuld længde herunder - eller læs videre på de næste sider.

"Det hele hænger sammen"

"Det hele hænger sammen" er vores guide til at udvikle dit eget system for kvalitetsledelse. Guiden tager udgangspunkt i din virksomhed - alt det, der er din virksomhed. For at kunne levere kvalitet til din bygherre, er det nemlig afgørende at forstå, at der ligger mange indflydelsesrige processer forud for selve projektet.

Herunder kan du downloade guiden i fuld længde. I menuen til højre kan du navigere i de 3 kategorier: Strategi, Organisation, Projekt.

 

Det hele hænger sammen