Foto fra kursus

Vi gentager succesen - bliv klogere på bygherres business case

Opdateret 24.08.18 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Foto: Astrid B. Rasmussen

Danske Arkitektvirksomheder og CBS Executive gentager succesen og giver danske arkitekter muligheden for at blive klogere på kommerciel og forretningsmæssig forståelse. Uddannelsen er modulbaseret med tre sammenhægende temaer: Forretningsudvikling, strategisk ledelse og økonomi. 
 
I takt med arkitektbranchens hastige udvikling er der behov for at arkitekter ligger inde med den rette viden og kompetencer om bl.a. forretningsforståelse – og udvikling, strategisk ledelse samt økonomisk og finansiel forståelse. 
 

“Vi arbejder med en slags ”både og” model for strategi. For det første skal man være en dygtig arkitekt, og være stolt over det man har udrettet, fordi det er drivkraften for mange ting. Men samtidig skal man orientere sig mod fremtiden og de måder, hvorpå man kan sikre, at man også driver en succesfuld virksomhed om nogle år”, Mark Holst Mikkelsen, PhD og partner i Strategos 


Modul 1: Kunde – og forretningsforståelse (Tirsdag den 2. oktober - onsdag den 3. oktober 2018)
Modulet giver dig værktøjer til at kunne analysere din virksomheds kommercielle kompetencer og dens elementer, samt lede udviklingsprojekter for at drive den kommercielle udvikling. 
Læs mere her

Modul 2: Strategisk ledelse og forretningsudvikling (Torsdag den 6. december - fredag den 7. december 2018)
Modulet gør dig i stand til at arbejde mere bevidst og målrettet med strategi og forretningsudvikling. Modulet vil desuden inspirere og motivere dig til at lede din virksomhed strategisk og drive den kommercielle udvikling fremad. 
Læs mere her

Modul 3: Økonomisk og finansiel forståelse (Torsdag den 31. januar - fredag den 1. februar) 
Modulet giver dig mulighed for at kunne analysere din virksomheds kommercielle kompetencer samt giver dig kendskab til økonomiske nøglebegreber. 
Læs mere her
 
Uddannelsen er gennem et tæt samarbejde med CBS Executive blevet skræddersyet til danske arkitektvirksomheder og har til formål at styrke arkitekternes indsigt i bygherrernes behov, situation og handlemønstre. 
Gennem uddannelsen vil du:

  • Få udviklet dine strategiske og forretningsmæssige kompetencer indenfor de identificerede udviklingsområder
  • Få en platform for nye indsigter og netværk på tværs af deltagende virksomheder
  • Få mulighed for at implementere konkrete initiativer lokalt i din virksomhed
  • Få udbygget dit professionelle og personlige netværk på tværs af branchen.

Undervisningsformen er case-baseret og modulerne afholdes på et solidt akademisk fundament på masterniveau. Det anbefales at deltagerne følger alle tre moduler for maksimalt udbytte. 

FORSTÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE