KURSUS: Økonomisk og finansiel forståelse

Opdateret 03.01.18 |
Af:
Karen Sejr

Har du brug for at styrke dine forretningsmæssige kompetencer? Så er vores skræddersyede uddannelse i forretningsudvikling, økonomi og strategisk ledelse noget for dig.

I slutningen af februar afholder vi 2. modul af vores executive uddannelse i forretningsudvikling "Bliv klogere på din bygherres business case" i samarbejde med CBS Executive.

Det andet modul har fokus på økonomisk og finansiel forståelse og her kan du bl.a. lære;

  • at forstå din bygherre og din egen virksomheds forretningsgrundlag gennem økonomistyringens værktøjer
  • at arbejde med at konkretisere, implementere, samt følge op på din virksomheds strategiske målsætninger
  • at identificere mulighederne for tilpasning af din virksomheds omkostninger og kapacitetsgrundlag.

Efter modulet vil du være i stand til at analysere din virksomheds kommercielle kompetence og dens elementer og definere samt lede udviklingsprojekter for at drive den kommercielle udvikling.

Du kan godt deltage i dette kursus, selvom du ikke har deltaget i 1. modul der blev afholdt i efteråret 2017.

Skræddersyet til arkitekter

Uddannelse “Bliv klogere på din bygherres business case -  executive uddannelse i forretningsudvikling, økonomi og strategisk ledelse” skal blandt andet styrke arkitekters indsigt i bygherrernes behov, situation og handlemønstre. Hvad er vigtigt for din bygherre, når et projekt skal udføres? Er det bæredygtighed? Mange kvadratmeter? Et godt image for virksomheden?

Formålet er i sidste ende, at styrke forretningen hos den enkelte arkitektvirksomhed, og gøre virksomheden stærkere på egne kompetencer i forhold til kunderne.

Læs mere og tilmeld dig