Foto fra kursus

KURSUS: Økonomisk og finansiel forståelse

Opdateret 05.03.19 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Astrid B. Rasmussen

Har du brug for at styrke dine forretningsmæssige kompetencer? Så er vores skræddersyede uddannelse i forretningsudvikling, økonomi og strategisk ledelse noget for dig.

Den 26. og 27. marts 2019 afholder vi modul 3 af vores executive uddannelse i forretningsudvikling "Bliv klogere på din bygherres business case" i samarbejde med CBS Executive.

Det tredje modul har fokus på økonomisk og finansiel forståelse og her kan du bl.a. lære at;

  • forstå forskellige indtægts-, omkostnings- og resultatbegreber for at kunne forstå bygherres og egen virksomheds økonomiske værdiskabelse
  • få kendskab til centrale økonomibegreber og nøgletal for udviklere og kapitalfonde – 
  • indsigt i udvalgte økonomibegreber og nøgletal samt, hvordan arkitekterne kan påvirke de underliggende ”value og cost drivers”

Efter modulet vil du være i stand til at analysere din virksomheds kommercielle kompetence og dens elementer og definere samt lede udviklingsprojekter for at drive den kommercielle udvikling.

Du kan godt deltage i dette kursus, selvom du ikke har deltaget i 1. og 2. modul der blev afholdt i efteråret 2018. For maksimalt udbytte anbefales det dog at følge alle moduler. 

Skræddersyet til arkitekter

Uddannelse “Bliv klogere på din bygherres business case -  executive uddannelse i forretningsudvikling, økonomi og strategisk ledelse” skal blandt andet styrke arkitekters indsigt i bygherres behov, situation og handlemønstre. Hvad er vigtigt for din bygherre, når et projekt skal udføres? Er det bæredygtighed? Mange kvadratmeter? Et godt image for virksomheden?

Formålet er i sidste ende, at styrke forretningen hos den enkelte arkitektvirksomhed, og gøre virksomheden stærkere på egne kompetencer i forhold til kunderne.

Læs mere og tilmeld dig her