Foto fra kursus i ledelse og strategi hos Danske Arkitektvirksomheder

KURSUS: STRATEGISK LEDELSE OG FORRETNINGSUDVIKLING

Opdateret 15.11.18 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Astrid Maria Busse Rasmussen

Har du brug for at styrke dine forretningsmæssige kompetencer? Så er vores skræddersyede uddannelse i forretningsudvikling, økonomi og strategisk ledelse noget for dig.

Den 6.-7. december 2018 afholder vi 2. modul af vores executive uddannelse i forretningsudvikling "Bliv klogere på din bygherres business case" i samarbejde med CBS Executive.

Uddannelsens 2. modul har fokus på strategisk ledelse og forretningsudvikling. I undervisningen vil du bl.a. opnå forståelse indsigt i forhold til nedenstående: 

  • Hvordan kan arkitektvirksomheder arbejde effektfuldt med strategi og forretningsudvikling?
  • Hvilke perspektiver på strategi kan anvendes, og hvordan bidrager disse perspektiver? 
  • Hvordan får man succesfuldt eksekveret strategier i et fag-professionelt miljø?
  • Hvilke megatrends ser vi i samfundet, som har betydning for arkitektbranchen? Hvordan udfordrer eksempelvis digitaliseringen de eksisterende forretningsmodeller i branchen, samt hvilke teknologiske paradigmeskift medfører en transformation af de eksisterende virksomheder i arkitektbranchen. 

Efter modulet vil du være i stand til at arbejde mere bevidst og målrettet med strategi og forretningsudvikling, herunder inspirere og motivere dig til at lede din virksomhed strategisk og drive den kommercielle udvikling fremad.

Du kan godt deltage i dette modul, selvom du ikke har deltaget i uddannelsens første. For maksimalt udbytte anbefales det dog at følge alle tre moduler. 

Formålet er i sidste ende at styrke forretningen hos den enkelte arkitektvirksomhed, og gøre virksomheden stærkere på egne kompetencer i forhold til kunderne.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Læs mere om efteruddannelsen "Bliv klogere på din bygherres business case"