Arkitekt - dokumentér din værdiskabelse

Danske Arkitektvirksomheders publikation "Arkitekt - dokumentér din værdiskabelse" skal gennem metoder hjælpe dig med at dokumentere din værdiskabelse. 

De danske arkitektvirksomheder forstår at skabe bedre liv – det har vi allerede vist – og vi ved fra tidligere publikationer, at dansk arkitektur bidrager til en bedre hverdag, både i form af grønne byrum, skoler og institutioner, arbejdspladser og offentlige bygninger.

Publikationen ”Arkitekt – dokumentér din værdiskabelse” er resultatet af en længere proces, hvor vi arbejdet på at vise og dokumentere, hvordan vores medlemmer bidrager og skaber merværdi ude i hverdagslivet.

Publikationen indeholder de gode cases, hvor der ikke er nogen tvivl om, at arkitekturen har skabt et økonomisk løft, haft en afgørende social betydning eller har taget hånd om miljømæssige problemer på en overbevisende og effektiv måde.

Vi kan se at det både styrker tillid og forretningen, når arkitekterne kan tydeliggøre hvilke værdier, de er med til at skabe og sætte rammer for – både gennem projektets/arkitekturens planlægning, design og ikke mindst brug.

I denne publikation sætter vi derfor fokus på hvordan arkitekterne, ved hjælp af metoder, kan dokumentere sin arkitekturs værdiskabelse – for ved at kunne det, styrkes arkitekternes rådgivning og samarbejdet med Bygherre og Brugerne.

Publikationen kan du finde i hhv. dansk og engelsk version herunder.

Arkitekt - dokumentér din værdiskabelse
Architect - document your value creation