Fra workshop med Autodesk

Workshop med Autodesk i Boston

Dato 11.05.23 |
Af:
Jens Majdal Kaarsholm / Signe Daugaard

I midten af marts rejste en udvalgt gruppe på seks personer fra fire nordiske arkitektorganisationer til Boston og deltog i en to-dages workshop arrangeret af Revit-udviklingsteamet i Autodesk som opfølgning på et åbnt brev, vi sendte dem i september 2022.

Danske Arkitektvirksomheder sendte i september 2022 i samarbejde med søsterorganisationer fra Norge, Finland og Island et åbent brev til Andrew Anagnost, President og Chief Executive Officer hos Autodesk. Initiativet "The Nordic Letter" har skabt stort engagement i Norge, Danmark, Island og Finland, som nu har 321 online underskrifter fra virksomheder på www.the-nordic-letter.com.

Den indledende workshop her til foråret fokuserede på at identificere kortsigtede mål og quick-fixes i Revit, der ville have størst indflydelse på sparet tid for arkitekter og andre Revit-brugere. Som forberedelse til workshoppen havde arbejdsgruppen udarbejdet en prioriteret liste over Revit-problemer og ideer baseret på input fra medlemmer af hver af de fire organisationer, der fungerede som fundamentet for dagsordenen.

I løbet af workshoppen identificerede arbejdsgruppen potentielle hurtige rettelser eller mindre fejl, som Revit-teamet vil se på i perioder mellem større udviklingsblokke. Autodesk vil vende tilbage til arbejdsgruppen med en opdatering på hvilke områder og opgaver, de skal arbejde med i den nærmeste fremtid.

Men det er klart, at der stadig er meget at gøre. I betragtning af det udviklingstempo, vi tidligere har observeret hos Autodesk, er vi nysgerrige på implementeringen af de foreslåede forbedringer i fremtidige Revit-udgivelser.

Niels Pedersen fra COBE og Jens Majdal Kaarsholm fra BIG deltog på vegne af Danske Arkitektvirksomheder.

Læs The Nordic Letter og få opdateringer her