Billede fra udstilling i 2017
I 2017 udstillede Danske Arkitektvirksomheder sammen med KADK en række eksempler på, hvordan arkitektur skaber økonomisk, miljømæssig og social værdi. Vi gentager successen i lidt mindre skala men til gengæld i selskab med C40.

Udstilling: Reinventing Cities + Architecture creates Value

Opdateret 02.10.19 |
Af:
Karen Sejr

Det globale netværk af borgmestre og eksperter, C40, mødes den 9.-10. oktober 2019 til klimatopmøde i København. Ud over en række aktiviteter rundt omkring i hele byen udstilles vinderprojekterne fra konkurrencen "Reinventing Cities" samt et kig ind i Danske Arkitektvirksomheders værdiskabelsesprojekt "Architecture creates Value" i foyeren i Industriens Hus.

I forbindelse med udstillingen “Reinventing Cities” og Danske Arkitektvirksomheders "Architecture creates Value" afholder vi sammen med Dansk Industri og C40 netværket reception onsdag den 9. oktober kl. 16-17. Alle er velkomne.

Hent invitationen nederst på siden.

Architecture creates Value

Arkitektur bør skabe større værdi for flere mennesker, ved at udnytte de tilgængelige ressourcer bedst muligt. Det er udfordringen for hvert projekt, stort eller småt, og arkitektonisk design er i stand til at skabe værdi på mange niveauer - socialt, økonomisk og miljømæssigt. Få et indblik i arkitekturens værdiskabelse på udstillingen i Industriens Hus som vil være åben og tilgængelig på hverdage fra den 9. oktober til den 15. november - og dermed også på Kulturnatten fredag den 11. oktober.

Udstillingen giver smagsprøve på et udvalg af danske arkitektvirksomheders løsninger på eksempelvis klimaforandringer og ikke mindst social værdiskabelse.

C40 Klimatopmøde

Københavns Kommune er i år vært for C40 klimatopmødet “Mayors Summit”. Topmødet har fokus på at inspirere og dele erfaringer om de mest klimaeffektive løsninger og vise handlekraft på klimaområdet fra de respektive byers side. Topmødets officielle virksomhedsevent “Cities and Business Forum” afholdes torsdag den 10. oktober af DI og har fokus på virksomheders rolle, når det handler om at håndtere klimaforandringer i byerne og nedbringe CO2-udslippet.

Læs mere om Cities and Business Forum

Invitation til udstillingsåbning