illustration fra C40 møde i København

Klimatopmøde i København

Opdateret 14.08.19 |
Af:
Karen Sejr

I oktober 2019 er København vært for C40's klimatopmøde for borgmestre fra storbyer i hele verden. Som medlem af Danske Arkitektvirksomheder har du mulighed for at deltage i DI’s side-event ”Cities & Business Forum”, der bl.a. handler om alment boligbyggeri og klimatilpasning.

Det er Københavns Kommune og C40 der er værter for klimatopmødet, der samler borgmestre og eksperter fra hele verden fra den 9.-12. oktober 2019 under overskriften ”Live like tomorrow”.

DI er vært for klimatopmødets officielle virksomhedsevent ”Cities & Business Forum” torsdag den 10. oktober, der har fokus på virksomhedernes rolle, når det handler om at håndtere klimaforandringer i byerne og nedbringe CO2-udslippet.

Gennem præsentationer og såkaldte ”break-out-sessions” skal der diskuteres klimatilpasning, alment boligbyggeri og byplanlægning. Som medlem af Danske Arkitektvirksomheder har du mulighed for at deltage i eventet. Det er en enestående mulighed for at møde aktører fra hele verden der arbejder med de store byers grønne omstilling.

Kontakt chef for forretningsudvikling hos Danske Arkitektvirksomheder Lars Emil Kragh på lek@danskeark.dk eller tlf. 5167 1554, hvis du er interesseret i at deltage.

Se program og læs mere om Cities & Business Forum

Aktiviteter under topmødet

Klimatopmødet består af en række events og møder. Både de officielle, men også en række borgerrettede begivenheder: 

  • Onsdag 9. oktober - sideevents, folkelige aktiviteter - "Live like tomorrow", Masterclass for borgmestre i DK2020-kommuner
  • Torsdag 10. oktober - selve topmødet starter for borgmestre. Sideløbende: Cities & Business Forum, Sideevents og Live like tomorrow-aktiviteter
  • Fredag 11. oktober - topmødets anden og sidste officielle dag. Sideløbende: Live like tomorrow og kulturnat med større folkeligt event
  • Lørdag 12. oktober - SiteVisit - mulighed for at opleve innovative løsninger i Danmark. Sideevents og Live like tomorrow-aktiviteter.

Læs mere om C40 World Mayors Summit 2019