Foto FN Byen i København / 3XN / Fotograf Adam Mørk

Talenter fra hele verden udvikler bæredygtige løsninger

Opdateret 16.08.17 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Adam Mørk, FN Byen af 3XN

1000 unge talenter fra hele verden skal arbejde med at skabe løsninger til FNs bæredygtighedsmål. Danske Arkitektvirksomheder, Vandkunsten, 3XN, Lendager Group og Algreen Arkitekter er værter for en workshop, hvor de unge skal komme med bud på, hvordan cirkulær økonomi og byggeri kan gå hånd i hånd.

I denne weekend kommer FNs verdenskonference UNLEASH til byen. 1000 unge talenter mødes til en kickstart i København, hvor de rystes sammen, får viden, inspiration og en opgave. De skal give bud på løsninger til en udfordring, der forholder sig til et af de seks udvalgte bæredygtighedsmål. Herefter fortsætter de unge en uge på højskole, hvor de kommer igennem et fokuseret innovationsforløb.

Danske Arkitektvirksomheder har fået muligheden for at formulere en opgave og udfordring inden for sporet ”Sustainable Consumption and Production”.

Resultatet er en workshop med fokus på cirkulær økonomi i byggeriet, hvor de unge indledningsvist bliver præsenteret for projekter og idéer fra arkitektvirksomhederne. Herudover har vi fået hjælp fra Arkitektskolen i Aarhus og KADK, der bidrager med viden og vejledning.

Se oplæg og præsentation til workshoppen herunder.

Presentation - Danish Association of Architectural Firms
The Task - Danish Association of Architectural Firms