RECEPTION: Formandsskifte

Opdateret 23.05.18 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Abdellah Ihadian

Kom til reception i Industriens Hus og vær med, når vi takker afgåede bestyrelsesformand Kolja Nielsen, CEBRA for en fremragende indsats og samtidig byder vores nye formand Katja Viltoft, JJW Arkitekter velkommen.

Kolja Nielsen, CEBRA takkede af som formand på Danske Arkitektvirksomheders generalforsamling den 19. april 2018 og overdrog stafetten til Katja Viltoft, JJW Arkitekter.

Danske Arkitektvirksomheder vil i den anledning invitere medlemmer, samarbejdspartnere, venner og bekendte af huset til reception i Industriens Hus onsdag den 23. maj kl. 15.

Kolja Nielsen har haft formandsposten i Danske Arkitektvirksomheder siden 2014 og har gennem de sidste fire år været med til at sætte en kurs med fokus på professionalisering af arkitektvirksomheder, forretningsudvikling og synliggørelse af arkitekturens merværdi.

Katja Viltoft fortsætter i samme spor og kommer bl.a. til at stå i spidsen for udmøntningen af Danske Arkitektvirksomheders nye strategi ”Vi bygger bedre liv”, der har fokus på at styrke det kommercielle, udnytte digitalisering, opbygge alliancer, dokumentere merværdi m.m.

Læs mere om Danske Arkitektvirksomheders strategi 2018-2022