Illustration

Nyt subsite: Bæredygtighed i byggeriet

Dato 17.11.22 |
Af:
Signe Daugaard

Bæredygtighed er både et vilkår, en udfordring og en mulighed for alle arkitektvirksomheder - store som små. Danske Arkitektvirksomheder har udarbejdet en ny hjemmeside, hvor vi har samlet alt det, du skal vide for at være godt klædt på til at arbejde med bæredygtighed i byggeriet.

Med vores nye hjemmeside forsøger vi at skabe et let, overskueligt overblik og gøre bæredygtighed tilgængeligt.

På hjemmesiden kan du finde medlemstilbud, inspiration fra andre virksomheder og et nyt CO2-Kompas, der klæder dig på til den grønne omstilling. Ambitiøs arkitektur, nysgerrighed og innovation kombineret med massiv efteruddannelse, er nemlig afgørende for at komme i mål.

  • Vi har bl.a. udviklet et helt nyt værktøj, Arkitektens CO2-Kompas, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan nedbringe klimaaftrykket for dit projekt. Redskabet er visuelt og simulerer en række af de grundlæggende valg, som arkitekter står overfor i løbet af en byggeproces. Prøv det!
  • Du kan finde inspirerende cases, interviews, kurser og arrangementer.
  • Vi har også samlet en række faktasider, hvor du både kan læse (og høre!) om vigtige emner inden for bæredygtighed i forskellige læringsmaterialer, så du kan få helt styr på begrebsapparatet og de nye krav gældende fra 2023. 

Og meget mere... God fornøjelse!

Udforsk bæredygtighedssitet her