Foto fra film med Lars Storr-Hansen

Lars Storr-Hansen: Arkitektur baner vejen for en mere bæredygtig fremtid

Dato 31.01.24 |
Af:
Klara Reetz

I en ny serie af videoer taler Danske Arkitektvirksomheder med en række aktører fra arkitektbranchen om deres ønsker til en ny national arkitekturpolitik. Denne gang kan du møde Lars Storr-Hansen, som håber, at bæredygtighed bliver omdrejningspunktet for den nye politik, og at fokus blandt bygherrer flyttes fra laveste pris til højeste kvalitet. 

Nye samarbejdsrelationer mellem arkitektvirksomheder og kommuner kan flytte fokus fra dokumentationskrav og detaljer til den gode idé, så vi sammen kan bygge grønnere, smukkere og mere bæredygtigt. 

"Bæredygtighed koster lidt, specielt på kort sigt, men det tjener sig ind på længere sigt. Derfor skal vi have set på de rammer, kommunerne laver deres beslutninger under."

Sådan lyder det fra adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder Lars Storr-Hansen i vores nye serie af videoer med aktører fra arkitektbranchen. Igennem en række videoer fortæller de om deres ønsker til en ny national arkitekturpolitik, og hvad de tror, der skal til, for at vi kan komme i mål.

Se den første film med Lars Storr-Hansen her: