Få lavet en benchmark analyse af din virksomhed

Opdateret 17.05.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Danske Arkitektvirksomheder tilbyder nu medlemmer at få lavet en benchmark analyse af deres virksomhed. På den måde kan man få indsigt i, hvordan virksomheden klarer sig i forhold til andre virksomheder. 

Danske Arkitektvirksomheder præsenterede på den ordinære generalforsamling 2017 et nyt tilbud til medlemmerne. Tilbuddet indebærer, at man som medlemsvirksomhed kan få lavet en benchmarkrapport.

Rapporten indeholder en række generelle data om branchen i forhold til størrelse, omsætning og overskudsgrader. Dertil kommer helt specifikke data for hver medlemsvirksomhed. Dataerne baserer sig alle på indberetninger og årsrapporter. 

Rapporten indeholder også en sammenligningsoversigt, hvor virksomhederne er inddelt i fire kategorier, der viser hvor gode virksomhederne er til at tjene penge i forhold til hvilken løn der bliver givet til medarbejderne. Kategorierne hedder "win-win, socialkontor, slavepisker og loose-loose".

"Rapporten kan medlemsvirksomhederne bestille, og så bliver den præsenteret på et fysisk møde hos virksomheden, hvor resultaterne bliver gennemgået og diskuteret. Man får naturligvis ikke at vide, hvor andre virksomheder er placeret, men ens egen virksomhed bliver sammenlignet med andre i ca. samme segment og størrelse. På den måde kan man som virksomhed blive klogere på, hvor god en forretning man har," siger forretningsudviklings- og projektchef Lars Emil Kragh. 

Kontakt Lars Emil Kragh og bliv klogere på, hvordan det går for din virksomhed.