Det hele hænger sammen

Tanken om at sætte i system, definere procedurer og skabeloner kan være besnærende. Men, det skal virke. Det, der bliver udført hver dag af jeres medarbejdere, er standarden for jeres leverancer. Jeres virksomhed er det vigtigste hus, I nogensinde kommer til at designe, og derfor skal I fokusere mindst lige så meget på jeres hus og dets brugere, medarbejderne.

Danske Arkitektvirksomheders nye vinkel på kvalitetsledelse "Det hele hænger sammen" forsøger at definere kvalitetsledelse som en helt overordnet tilgang til dét at drive arkitektvirksomhed. Tidligere har fokus indenfor kvalitetsledelse generelt været på skabeloner, paradigmer, dokumentation og granskningsnotater. Det er altsammen helt fint - hvis det virker. For det er vores erfaring, at det kan være udfordrende at få til at virke.

Med den nye publikation vil vi slå et slag for et fokus på dét, der virker for jer. For dét, der virker for jer, virker ikke nødvendigvis for arkitektvirksomheden på den anden side af gaden. Og derfor kan vi som brancheorganisation heller ikke lave et one-size-fits-all-system.

I publikationen "Det hele hænger sammen" får I redskaber og værktøjer til hvordan I kan gøre det bedre. Kvalitetsledelse handler mindst ligeså meget om ledelse af jeres virksomhed og jeres medarbejdere. Ledelse af det hele. For det hele hænger sammen.

Vejledningen er udarbejdet i overensstemmelse med ISO9001:2015's principper om kvalitetsledelse.

Læs mere om publikationen her

Kvalitetsledelse: Det hele hænger sammen