De 17 Verdensmål - Sådan kommer I i gang!

Har du brug for input til at arbejde med FN's Verdensmål i dine projekter, i din organisation eller som en del af den strategiske forretningsudvikling i din /jeres arkitektvirksomhed? Vi guider jer og har samlet en række eksempler fra arkitekter, der allerede er godt i gang.

Billede af forside af publikation

Nogle arkitekter kender ikke så meget til Verdensmålene; andre vælger at se bort fra dem; flere og flere vælger at identificere 1, 2 eller 3 Verdensmål, som rammer lige ind i deres kerneydelser - og så er der dem, der går all in på at bruge verdensmålene til at nytænke deres virksomhed, forstår at udnytte sprækker og åbne vinduer og opdyrke nye forretningsområder for at være forrest i bussen i forhold til dét, som kommer til at tegne fremtiden.

Uanset hvilket niveau man som arkitektvirksomhed er på, kan der være behov for input og inspiration til at forvalte verdensmålene, og derfor har Danske Arkitektvirksomheder skrevet en vejledende publikation, med cases fra arkitektvirksomheder, som allerede er i gang med de 17 Verdensmål, både ift. forretningsudvikling og projekter.

Meningen med Verdensmålene er, at enhver skal kunne bidrage med det de kan, og det, som er relevant netop der, hvor de arbejder. I er altså velkomne til at fortolke verdensmålene og opstille mål og benchmarks, der er relevante for jeres egen virksomhed. Og i publikationen herunder tilstræber vi at give jer inspiration til det arbejde.

Publikationen kan downloades gratis herunder og kan også bestilles i et trykt eksemplar på info@danskeark.dk.

Vedr. den trykte udgave: Som medlem kan du få de første ti eksemplarer gratis - derefter koster publikationen 75 kr. pr. styk plus porto. For ikke-medlemmer er prisen 150 kr. pr. styk plus porto.

De 17 Verdensmål - Sådan kommer I i gang!