Foto af partnergruppen

Christensen & Co Arkitekter fuldfører generationsskifte

Dato 07.02.24 |
Af:
Pressemeddelelse

Foto: Tom Jersø

Michael Christensen, som i 2006 stiftede Christensen & Co Arkitekter, har besluttet at fuldføre generationsskiftet i arkitektvirksomheden og overdrager pr. 30.06.2024 sin resterende aktiepost til den øvrige partnergruppe.

”Der er kun et liv at gøre alting i, så derfor har jeg besluttet, at jeg vil bruge de kommende år på at arbejde med små projekter og, så at sige, gå tilbage til rødderne med blyanten og musen i egen hånd og dyrke den arkitektoniske faglighed i den helt lille skala.” Siger Michael Christensen og fortsætter: ”Jeg glæder mig til at være med i alle byggeriets faser og til at have den frihed, der er knyttet til ikke længere ikke have ledelsesansvar oveni arkitektarbejdet.”

Michael Christensen har, siden de første nye partnere blev optaget i 2016, løbende overdraget mere og mere af ansvaret for virksomheden til Thomas Nørgaard, Mikkel Hermann Sørensen, Michael Werin Larsen, Vibeke Lydolph Lindblad og Marie Horskær Partoft både i forhold til design, projektering og forretningsudvikling.

”Vi er megastolte af, hvad vi har udrettet sammen med Michael indtil nu. Og vi er begejstrede for at videreføre tegnestuen i Michaels ånd. Vi har en masse spændende projekter foran os og er glade for, vi stadig kan trække på Michael som sparring - også efter juni.” Siger Mikkel H. Sørensen, partner i CCO.

Christensen & Co Arkitekter er i dag en anerkendt og veldrevet arkitektvirksomhed, der særligt har markeret sig indenfor læringsbyggerier og bygninger til idræt og kultur herunder en række bygninger på Danmarks Tekniske Universitet, K.B. Hallen på Frederiksberg og den markante, røde Hal C på Christianshavn.

Læs mere om Christensen & Co