Psykiatrisygehus Slagelse af Vilhelm Lauritzen og Karlsson Arkitekter.
Psykiatrisygehus Slagelse af Vilhelm Lauritzen og Karlsson Arkitekter samt de tre oplægsholdere Roger Ulrich, Thorben Simonsen og Thomas West.

Healing Architecture (AFLYST)

Dato 19.03.20 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Foto: Vilhelm Lauritzen arkitekter

Danske Arkitektvirksomheder inviterer medlemmer og deres ansatte til et spændende eftermiddagsarrangement i sundhedsarkitekturens tegn torsdag den 19. marts. Programmet byder på oplæg fra blandt andre Roger Ulrich, faderen til evidens-baseret design med mere end 30 års erfaring med forskning på området. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig, før det er for sent.

I forlængelse af Danske Arkitektvirksomheders udvidelse af eksempelsamlingen "Arkitektur med merværdi" indenfor temaet "Sundhed" afholder vi et medlemsarrangement om healing architecture - altså hospitaler, plejecentre, sygehuse m.m. hvor selve byggeriet har til formål at understøtte og have en positiv effekt på brugere og beboeres sundhed og trivsel.

Eksempelsamlingen består lige nu af 88 projekter designet af danske arkitektvirksomheder. Der er desværre ikke så mange eksempler med inden for kategorien "sundhed", og vi inviterer derfor medlemmer til dette temamøde med oplæg fra eksperter og arkitekter med erfaringer på området.

Du kan møde:

  • Roger Ulrich - faderen til evidens-baseret design / healing architecture. Roger har udgivet utallige artikler og deltaget i forskning på området i mere end tre årtier. Roger bor i Sverige med tilknytning til Chalmers i Göteborg
  • Thorben Simonsen - forsvarede for nylig sin PhD om Healing Architecture på Copenhagen Business School med case i Slagelse Psykiatri, som er designet af Karlsson arkitekter og Vilhelm Lauritzen
  • Thomas West - partner hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Thomas har mange års erfaring med universelt og evidensbaseret design og vil fortælle om deres tilgang til at arbejde med healing architecture på tværs af deres projekter.

Alle oplæg er på engelsk. Bemærk venligst at arrangementet udelukkende er for Danske Arkitektvirksomheders medlemmer og deres ansatte.

Der er kun plads til 50 deltagere. Skriv til Ulla Michael på um@danskeark.dk, hvis du vil med.

Tilmelding til arrangementet er senest fredag den 13. marts 2020.

OBS! Vi er desværre blevet nødt til at aflyse dette arrangement pga. den øgede risiko for spredning af coronavirus. Vi håber at kunne finde et andet tidspunkt. Hold øje med vores nyhedsbrev!

Efterlysning af sundhedscases