Arkitektur og det certificerede byggeri

Opdateret 21.11.19 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Fremmer certificering for bæredygtighed kvalitet i arkitekturen? Hvordan skaber certificering værdi for bygherren? Kom og bliv klogere på certificeringsordningers muligheder i arkitekturens tjeneste og hør om Innovest i Skjern som har opnået DGNB-guld.

Vi ved, at det skaber værdi, når arkitekter kan dokumentere og tydeliggøre den værdiskabelse, de er med til at skabe og sætte rammerne for - både gennem planlægnings- og designfasen, men særligt også når projektet er taget i brug. Ved dette gå-hjem-møde vil du blive klogere på, hvorfor det giver god mening af DGNB-certificere byggeri og byområder.

Danske Arkitektvirksomheders chefkonsulent for bæredygtighed, Peter Andreas Sattrup, vil bl.a. fortælle om hvordan arkitekter gennem certificerede projekter skaber værdi, og principperne bag dokumentation af værdiskabelse gennem et økonomisk, miljø- og samfundsmæssigt perspektiv.

Program

  • Velkomst og introduktion ved Tyge Dahl, leder af Arkitektforeningen Vestjylland
  • DGNB Diamant-ordningen ved Peter Andreas Sattrup, chefkonsulent for bæredygtighed, Danske Arkitektvirksomheder
  • Innovest - DGNB guld certificeret ved Bo Christensen, arkitekt, Skjern
  • Værdiskabelse i det certificerede byggeri ved Peter Andreas Sattrup

Det er Akademisk Arkitektforening Vestjylland der står bag netværksarrangementet i samarbejde med Konstruktørforeningen, IDA og Danske Arkitektvirksomheder.

Tilmeld dig inden torsdag den 21. november 2019 på mail niels.christian.sloth@gmail.com.

Vil du vide mere om dokumentation af værdiskabelse? Så tag et kig i Danske Arkitektvirksomheders værktøjkasse og udgivelse "ARKITEKT - dokumentér din værdiskabelse", hvor metoder og fremgangsmåder til at kvalificere og vurdere jeres projekter, er præsenteret.

Invitation til gå-hjem-møde