Billede af Arkitektskolen i Aarhus

Årsmøde 2023: Tidens udfordringer – fremtidens planer

Dato 27.04.23 |
Af:
Karen Sejr

Foto: New Aarch/Aarhus Arkitektskole af ADEPT. Fotograf: Rasmus Hjortshøj

Usikre tider og tidens kriser er tema for Årsmøde 2023 i forlængelse af Danske Arkitektvirksomheders ordinære generalforsamling 2023. Vi kigger nærmere på, hvordan kriser og udfordringer, håndteres – og om hvordan vi bedst mulig kan komme igennem som virksomheder, som arkitekter og som ledere.

Sundhedskrise, krig i Europa, klimaforandringer og økonomisk ustabilitet. De seneste år har budt på del. Men hvad venter os? Hvad har vi lært, og hvilke krav stiller den økonomiske krise til virksomhedernes forretningsmodeller? Og hvad betyder det for dig og dit lederskab?

Vær med torsdag den 27. april, hvor vi efter Danske Arkitektvirksomheders generalforsamling inviterer til oplæg og debat om tidens udfordringer.

Dagen modereres af Anne-Katrine Harders, programleder i DAC.

Programmet ser således ud:

14.00 Velkommen og introduktion til dagens tema v. Katja Viltoft, bestyrelsesformand hos Danske Arkitektvirksomheder og partner hos JJW Arkitekter.

14.10 Rigets tilstand v. Lars Storr-Hansen, adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder.

Der tales meget om krise i byggeriet, men er det stærkt overdrevet? Hvordan ser markedet egentlig ud, og hvor er det på vej hen? Få et indblik i økonomien og rammerne for at drive arkitektvirksomhed lige nu, og hør når Lars Storr-Hansen kommer med sit bud på tendenser og udfordringer, vi skal være beredte på.

14.40 Kunsten at arbejde parallelt med det korte og det lange lys v. Jeff Risom, partner og Chief Innovation Officer hos Gehl og Jakob Grane, stifter og executive advisor hos Grane & Co og bestyrelsesformand for Gehl.

Hvordan skaber man en robust, skalerbar og vækstorienteret forretningsmodel ? Få indsigt i hvordan Gehl har grebet deres strategiske vækstdagsorden an.

15.20 De største udfordringer og de bedste løsninger Debat med en række udvalgte medlemmer om, hvordan de griber krisen an, bruger udfordringer og muligheder – og hvad det sætter af krav til dem som ledere.

  • Anders Strange, CCO, AART architects
  • Britta Hjuler, partner, Pluskontoret
  • Rikke Juul Gram, partner, kreativ direktør, Schønherr
  • Jakob Grane, stifter og senior partner, Grane & Co.

16.00 Pause

16.15 Rundvisning på Arkitektskolen v. Martin Krogh, Founding Partner i ADEPT og Torben Nielsen, rektor på Arkitektskolen Aarhus.

17.15 Drinks – snak, stående buffet og netværk!

19.00 Tak for i dag!

Årsmødet er for alle vores medlemmer og deres medarbejdere.

Vi glæder os til at se jer!

Bemærk vi holder generalforsamling forud for Årsmødet.

Læs mere om generalforsamlingen og tilmeld dig her