Hårupvej 33
8600 Silkeborg
DK Sam Arkitektur www.sam-ark.dk 51504363 Region Midtjylland

Et hjem er en bolig, som skal rumme livets mange facetter. Din bolig bør derfor være designet omkring dig og dit liv. Ikke to mennesker er ens, derfor bør to boliger heller ikke være det. 

Jeg ser det derfor som en stor tillidserklæring at blive lukket ind i din hverdag for på den måde at forstå, hvordan arkitekturen kan understøtte din måde at leve på. Sammen skaber vi den gode arkitektur. 

Dine drømme og krav, vil sammen med min ekspertise om byggeteknik og materialer udmønte sig i et unikt stykke arbejde. Derfor er en åben og ærlig dialog grundstenen for at projektet bliver en succes. 

Bæredygtig arkitektur handler om at bygge noget, der kan stå i flere generationer.
Ægte materialer har en lang holdbarhed og er mulige at renovere. Derfor sætter jeg en ære i at lave bæredygtig arkitektur med gode robuste materialer, som er holdbare og kan stå mere end 100 år. 

For mig opstår god arkitektur, når design, funktion, konstruktion og materialer smelter sammen og komplementerer hinanden.  
 
Jeg brænder for at hjælpe dig med at designe din bolig, så du har størst mulighed for at udleve dine drømme og for at din bolig skal underbygge den måde du lever dit liv på.

sam.arkitektur.design@gmail.com Byggeri Indretning Design- og produktudvikling Bygherrerådgivning Silkeborg DK