Forchhammersvej 2, 3. tv.
1920 Frederiksberg C
DK Renover Arkitekter ApS www.instagram.com/renoverarkitekter 51940616 Region Hovedstaden

Bæredygtighed

Vi føler et stort ansvar for at sætte et bæredygtigt præg på vores verden og vores omgivelser. Både med hensyn til de materialer vi vælger, men også ved at tænke langsigtet funktionalitet. Når vi renoverer, arbejder vi videre med eksisterende rammer - også selvom de har rigtig mange år på bagen. Den mest bæredygtige løsning er at tilpasse det, vi allerede har, til vores behov i dag - og i fremtiden. På den måde bruger vi jordens ressourcer skånsomt og med omtanke. 

Kvalitet

Vi vægter god kvalitet højt, fordi det betaler sig. Det behøver ikke være dyrt, men det skal være ordentligt, gennemtænkt og kunne leve længe. God kvalitet er en god investering og vil fremtidssikre din bolig mange år frem. Derfor er vores løsninger er gennemtænkte og holdbare og de materialer vi vælger, kan leve længe. Sådan sikrer vi at dit hjem ældes smukt.

Respekt.

Vi har respekt for stolte traditioner og vi elsker smukke bygninger og godt håndværk. Vi har derfor stor respekt for din boligs historie, din pengepung og dine drømme. Med denne respekt -  og for at opnå det bedste resultat - vil vi skubbe lidt til dine forestillinger og bygge videre på historien, så din bolig fortæller om fortiden, nutiden og fremtiden.

hello@renoverarkitekter.dk Byggeri Indretning Bygherrerådgivning Frederiksberg C DK