Login, jobopslag m.m.

Som medlem af Danske Arkitektvirksomheder har du eksklusiv adgang til udvalgte vejledninger, skabeloner og rådgivning. Du har et personligt login, som giver dig adgang til din profil i vores medlemssystem. 

Når du er logget på kan du bl.a.:

  • Få adgang til låste dokumenter
  • Oprette jobopslag
  • Opdatere dine medlemsoplysninger

Du skal være opmærksom på, at nogle af medlemsoplysningerne er de samme som de oplysninger, der findes om din virksomheder under Find Arkitekt. Det gælder dog ikke billede og tekst. Hvis du ønsker billede og tekst ændret, skal du kontakte vores medlemsadministrator.

Herunder finder du vejledninger til de forskellige muligheder.

Logo

Vi har et særligt logo til dig som medlem, som du kan bruge på din hjemmeside, på print o.l.

Hent logoer her

Opdater dine oplysninger, login, jobopslag m.m.

Skal du lave et jobopslag? Rette i dine medlemsoplysninger?

Vi har udarbejdet en række vejledninger til, hvordan du bruger vores hjemmeside som medlem - og ikke mindst, hvordan du får dine medarbejdere registrerede, så de har adgang til de sider vi har valgt at lukke med en adgangskode.

Login for ansatte 

Det er vigtigt at understrege, at det udelukkende er medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder, som er oprettet som ansat i en medlemsvirksomhed, der kan få en adgangskode til de lukkede dokumenter. Der er i hver virksomhed udpeget mindst én ansvarlig for administrationen af virksomhedens basale kontaktoplysninger samt de ansatte der måtte være. Denne administrator kan oprette alle ansatte og dermed give dem adgang til vores låste sider. I vejledningen herunder kan der minutiøst læses hvordan der kan tilføjes brugere og hvordan disse kan logge ind.

Brugernavn og adgangskode

Bemærk: Det er ALTID brugerens e-mailadresse der skal bruges sammen med en selvvalgt adgangskode/password, uanset at systemet skriver at medlemsnummeret også kan bruges. Adgangskoden skal man oprette ved at benytte funktionen ”Glemt password?” første gang man logger ind. Og det er også denne man benytter hvis man har glemt den kode man har oprettet tidligere.

Oprettelse af ledige stillinger

Der er også nødvendigt at være logget ind hvis virksomheden ønsker at benytte muligheden for gratis at få ledige stillinger opslået på Danske Arkitektvirksomheders hjemmeside. Det er alle oprettede ansatte i en virksomhed, der kan opslå ledige stillinger på siden. Der er dog et par små fif man skal være opmærksom på:

  1. Hvis det er første gang der logges på med et nyt brugernavn/e-mail, og hvis passwordet først lige er oprettet, er det en fordel at logge af og på igen før man går i gang med at oprette stillingsopslaget.
  2. Det anbefales at man læser og følger de hjælpetekster der er i tekstfelterne i job-oprettelsesmodulet.
  3. Der må ikke indsættes billeder og det anbefales ikke at virksomhedens adresse og hjemmeside-informationer sættes ind i stillingsteksten. De vil alle fremgå af den kontaktboks der kommer til højre for opslaget.
  4. Det er IKKE muligt at se stillingsopslaget umiddelbart efter det er oprettet. Danske Arkitektvirksomheder skal gennemgå teksten og tilføje medlemsoplysninger inden det bliver offentliggjort.
  5. Når punkt 4. herover er gennemført, vil der blive sendt en e-mail med information om at opslaget nu er offentliggjort.
  6. Er der rettelser til teksten eller datoer i jobopslaget, skal man skrive til info@danskeark.dk med sine rettelser for at få det rettet. Det er ikke muligt at gøre det selv.
Vejledning til login - sådan får du adgang
Vejledning til jobopslag