FIND ARKITEKT

Visning
DNA Arkitekter, Varde ApS

DNA Arkitekter, Varde ApS

DNA ARKITEKTER er en moderne og kvalitetsbevidst arkitektvirksomhed hvor vores fornemmeste opgave er at sammenholde vores kunders ønsker og behov med vores kreativitet og faglige kompetencer.

Vi er klar over at bygninger er en stor investering for de fleste, og derfor har vi altid fokus på at byggeriet forløber problemfrit samtidig med at økonomien holdes indenfor de aftalte rammer. Vi har nogle klare nøgleområder, hvor vi altid arbejder på at holde os i spidsen af branchen:

- Samarbejdsevne
- Kvalitets- og ansvarsbevidste
- Kreative
- Omstillingsparate
- Miljøbevidste

Læs mere
Laark ApS

Laark ApS

LAARK er en tegnestue der blev etableret i 2010, og som sidenhen har beskæftiget sig med forskelligartede arkitekt- og design opgaver. Vores arbejdsfelt spænder fra større renoverings- og transformationssager for skoler, institutioner, erhverv og kommuner. LAARK arbejder med detaljeringer, fordi de kan åbenbare stedets historie og sjæl og bevare karakter.

LAARK er grundlagt af Michael W. Laungaard i 2010. Han har skabt DNA'et og de arkitektoniske fortællinger, som går igen i LAARK’s projekter og danner fundamentet og de bærende søjler for kommende værker. Et stærkt arkitektonisk udtryk sikrer LAARK en klar og tydelig stil.

LAARK består af et team på otte medarbejdere – i skrivende stund, to fuldtidsansatte arkitekter, to konstruktører og fire studentermedhjælpere.

LAARK skal forstås som en virksomhed i flertal, hvor ideer og koncepter udvikles i dialog. Det er en vigtig del af kulturen på tegnestuen, hvor gensidig og løbende kritik er med til at øge selvforståelsen og identiteten. Herved kommer vi ofte uventet og ekstraordinært langt i udviklingen af god arkitektur.

LAARK arbejder med projekter, der rækker fra restaurering til nye konstruktioner og helheds arkitektur og designprocesser. Det omfatter de overordnede programmer, skematisk design, design udvikling, godkendelse hos myndigheder, konstruktioner og licitations- og udbudsprocesser. 

Læs mere