Foto fra arrangement

Webinar: Kommentering på BR18 tabel 6 - Bygningsmodellen

Dato 23.10.23 |

Social- og Boligstyrelsen ønsker at opdatere vejledningen til "tabel 6 bygningsmodellen" i BR18 for at sikre en ensartet dokumentation af LCA-beregninger. Vi afholder i den forbindelse et webinar sammen med FRI, hvor du kan give dit besyv med.

Social- og Boligstyrelsen ønsker at fremme en ensartet dokumentation af LCA-beregninger. Første skridt er en opdatering af vejledningen til BR18's tabel 6 ’bygningsmodellen’. 

Styrelsen har gennem FRI og Danske Arkitektvirksomheder nedsat en arbejdsgruppe med LCA-kyndige repræsentanter fra fire rådgivervirksomheder: Arkitema, Artelia, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma og Lendager.

Arbejdsgruppens opdrag er at udarbejde en opdatering til tabel 6, der giver de bedst mulige forudsætninger for at lave et standardformat til ensartet dokumentation af LCA-beregninger. Arbejdet sker hen over efteråret 2023, og planen er, at "tabel 6 vejledningen" opdateres primo 2024.

For at kvalificere arbejdet inviterer vi interesserede parter fra branchen til at kommentere på tabel 6 opdateringen.

Dagsorden for webinar

På webinaret vil styrelsen præsentere rammerne for arbejdet, og arbejdsgruppen vil præsentere det foreløbige udkast til revideret tabel 6.

Materiale til kommentering

Ved tilmelding til webinar får du tilsendt teams-link samt materiale til kommentering. Ønsker du blot at modtage materiale til kommentering, kan du gøre det via tilmeldingslinket.

Deltagelse
Webinaret er gratis og åbent for alle interesserede.

Vel mødt!