Illustration webinar

Webinar for arkitekter: Arkitekturpolitik i kommunalvalget

Dato 08.06.21 |
Af:
Karen Sejr

Kommunalvalget nærmer sig, og vi har brug for dig. Danske Arkitektvirksomheder har nemlig sat sig for at skabe maksimal opmærksomhed og debat om arkitekturpolitik op til og under kommunalvalget.

Vores mål er at hjælpe vores lokalpolitikere med at fremme brugen af arkitektur i danske kommuner – for dermed direkte og indirekte at skabe grundlag for flere arkitektopgaver i kommunerne.

Vi ved, at brugen af arkitekter skaber bedre og smukkere byer, tiltrækker borgere og turister – og styrker økonomien i byer og på landet. Men hvordan argumenterer man for, at arkitektur er mere end pengene værd? Og hvordan hjælper vi som arkitekter vores lokalpolitikere med at tænke arkitektur helt ind i byrådssalen?

Det og meget mere inviterer vi nu til online valgkampsskole om. På webinaret vil vores egen direktør Lene Espersen være med til at kaste lys over argumenter, fakta og cases fra hele landet. Derudover byder vi på korte indslag, hvor vi giver konkrete værktøjer til at bruge de lokale medier, sociale medier samt giver et crach kursus i præsentationsteknik.

Program

  • Mød Lene Espersen i den røde stol. Hvordan skaber man som politiker værdi i lokalsamfundet, når der skal bygges? Hvordan argumenterer man sig frem til en smukkere by? Og hvilke myter er vi oppe imod, når vi skal hjælpe politikerne med at tale vores sag?
  • Konkrete cases på byggeri, byrum og landskaber, der skaber social, økonomisk og miljømæssig værdi.
  • Værktøjskasse, tips og tricks v/ FRIDAYs rådgivere:
    - Sådan kommer du i de lokale medier v/ PR-ekspert Jeppe Christensen
    - Gode tips og råd, når du bruger LinkedIn v/ SoMe-ekspert Emilie Pilsgaard
    - Sådan fremstår du troværdig og overbevisende med dine budskaber v/ skuespiller og præsentationstræner Sune Bjørnvig
  • Q&A v/ Lene Espersen.

Tilmeld dig webinaret her

OBS. Vi har skræddersyet et tilsvarende webinar målrettet lokalpolitikere. Det foregår onsdag den 9. juni kl. 9-10.

Læs mere her