Bidrag til FN's Verdensmål

Opdateret 04.09.18 |
Af:
Cathrine Filia Trakossas

Den 2. december har du og din virksomhed mulighed for at undersøge, hvordan jeres viden eller teknologi kan bidrage til FNs verdensmål og samtidig skabe adgang til voksende markeder i vækst- og udviklingslande.

Danske arkitektvirksomheder skaber markant merværdi socialt, miljømæssigt og økonomisk. Og det gælder både inden for Danmarks grænser - men i høj grad også i resten af verden.

For at nå FN's 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling er det afgørende at innovative løsninger på både økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer kommer på banen fra danske arkitektvirksomheder. Arkitektvirksomheder har en afgørende rolle at spille i forhold til kreative løsninger og partnerskaber på tværs.

Ved arrangementet får du chancen for, at komme tættere på de muligheder Verdensmålene åbner for at nå nye markeder og samtidig gøre en forskel for de udfordringer udviklingslandene står over for. Det handler om at omsætte konkrete ideer til løsninger der kan medvirke til at accelerere opfyldelsen af FN’s Verdensmål for Bæredygtig udvikling.

Læs mere og tilmeld dig her