3XN Archirects Olympic House Foto af Adam Mørk
Olympic House IOC Headquaters i Schweiz af 3XN Architects. Ét blandt mange projekter der optræder i de i alt fem film, der fortæller om danske arkitektvirksomheders særlige "take" på sundhedsbyggerier, klimatilpasningsprojekter, boligarkitektur m.m.

Verdenspremiere - International kernefortælling (AFLYST)

Dato 26.03.20 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Foto: Adam Mørk

Danske Arkitektvirksomheder har fornøjelsen af at invitere medlemmer til verdenspremiere på den "Internationale Kernefortælling" - en række små film af danske projekter i ind- og udland, der skal bidrage til eksponeringen af danske arkitektvirksomheder i internationale sammenhænge. 

Danske Arkitektvirksomheders Fokusudvalg for Forretningsudvikling har med hjælp fra kommunikationsfirmaet, FRIDAY, udviklet en fælles International Kernefortælling for danske arkitektvirksomheder. Resultatet er en række små film, der fremover skal bruges af samarbejdspartnere og "ambassadører" til synliggørelse og eksponering af danske løsninger, design og bæredygtige tiltag.

Både herhjemme og i udlandet bliver danske projekter ofte brugt til at fortælle om den danske velfærdsstat, dansk design og/eller bæredygtige løsninger. Nogle arkitektvirksomheder har allerede opgaver i udlandet, andre vil gerne i gang eller have endnu flere opgaver uden for Danmarks grænser. Det skal disse film være med til at bakke op om gennem diverse "ambassadører" som fx Dansk Industri, Trade Council og Copenhagen Capacity.

Vi er stolte af resultatet og ser frem til at præsentere de i alt fem film, under temaerne Healing, Learning, Living, Playing, Connecting, der tilsammen repræsenterer mere end 50 af vores medlemmers byggerier, landskaber og anlæg.

Vi vil i samme omgang takke for de af vores medlemmer, som har indsendt og bidraget til filmene med videomateriale. Og til de, der ikke er repræsenterede i filmene: I kan være ganske rolige - filmene eksponerer og fortæller én samlet fortælling om alle danske arkitektvirksomheder.

Vil du med?

Alle - både medlemmer og andre der interesserer sig for eksponering af danske arkitektvirksomheder i udlandet er velkommen.

Skal du med? Så tilmeld dig til Ulla Michael på um@danskeark.dk senest torsdag den 19. marts 2020.