Illustration verdensmål globus

Verdensmålsprojekter søges!

Opdateret 23.10.19 |
Af:
Karen Sejr og Signe Mains

KADK, Arkitektforeningen og UIA 2023 søger projekter til publikationen "An Architecture Guide to the UN 17 Sustainable Development Goals". Fristen for at indsende projekt er onsdag den 30. oktober 2019.

Arkitekturguiden skal samle projekter der på forskellig vis illustrerer, hvordan arkitektur kan bidrage til realiseringen af én eller flere af verdensmålene. Et bidrag til bogen vil betyde global synlighed på jeres virksomheds løsninger og projekter, og eksemplerne vil ligeledes blive en integreret del af det samlede budskab i forbindelsen med optakten til og afholdelse af konferencen UIA 2023.

Formålet med den internationale guide er at vise arkitekter fra hele verden, hvordan de kan bidrage til at realisere verdensmålene, samtidig med, at den skal vise politikere, hvilket potentiale arkitekturen ligger inde med i forhold til Verdensmålene og en mere bæredygtig fremtid. 

Der er deadline for indsendelse af projekter onsdag den 30. oktober 2019. Projektforslag skal sendes til Sofie Stilling ssti@kadk.dk og Thomas Bøjstrup på tboj@kadk.dk.

Læs mere om kriterierne i nedenstående invitation.

En komite vil stå for udvælgelsen af projektforslagene, og udvalgte projekter vil blive præsenteret i bogen.

Bogen udkommer i samarbejde med Institut for Bygningskunst og Teknologi, KADK, Arkitektforeningen og UIA’s Commission on the UN Sustainable Development Goals, og er støttet af Dreyers Fonden.

Her kan du se de nordiske projekter fra Arkitekturguiden 2018.

Call for cases: Invitation til indsendelse af projekter