Billede af Luders Konditag i Nordhavn af jaja architects. Fotograf Coast Studio

Verdensmål: Sådan gør vi dét

Dato 14.04.20 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Foto: Rasmus Hjortshøj/ COAST Studio

Danske Arkitektvirksomheder er i gang med at udarbejde en vejledning til arkitektvirksomheder, om hvordan man kan indarbejde FN's Verdensmål i arkitektvirksomhedernes strategi, organisation og projekter. Har du eksempler på, hvordan I arbejder med verdensmålene, hører vi gerne fra dig.

Danske Arkitektvirksomheder er i gang med at skrive en vejledning til arkitekter om, hvordan man kan indarbejde FN's Verdensmål i arkitektvirksomhedernes strategi, organisation og projekter. Vi efterlyser derfor cases fra arkitektvirksomheder og eksempler på, hvordan man har integreret Verdensmålene i arbejdsgange, projekter m.m. 

Vejledningen skal underbygges af konkrete eksempler fra vores medlemsvirksomheders praksis – og her har vi brug for dig og dine erfaringer.

Billede af Lüders Konditag i Nordhavn af jaja architects. Fotograf Coast Studio
Lüders Konditag i Nordhavn af jaja architects. Et projekt der understøtter Verdensmål 3: Sundhed & Trivsel. Fotograf: Rasmus Hjortshøj/COAST Studio

Har du eksempler på, hvordan I arbejder med  FNs Verdensmål, så skriv og fortæl os om det. Vi vil i den forbindelse meget gerne illustrere eksemplerne vha. billeder og illustrationer, så send os også gerne fotos af projekter og/eller fra workshops, events m.m. der illustrerer jeres arbejde og bidrag til at tage hånd om de udfordringer FN's Verdensmål har udpeget.

Skriv til Vibeke Grupe Larsen på vgl@danskeark.dk, hvis du har nogle eksempler, som kan være med til at inspirere andre.