VELKOMMEN TIL ET NYT DANSKEARK.DK

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Cathrine Filia Trakossas

Danskeark.dk har holdt flyttedag. Det betyder bl.a. et site der er optimeret i forhold til tablets og mobil, at vi har flyttet rundt på noget indhold og et helt nyt afsnit med eksempler på arkitektur der skaber merværdi.

Vi håber, at det er blevet nemmere at finde det, du skal bruge, at du får lyst til at kigge lidt nærmere på alle vores rådgivningstilbud, og at du i det hele taget vil opleve et mere inspirerende og overskueligt univers. Altså når du først har vænnet dig til, at tingene ser lidt anderledes ud…

For dig som medlem betyder det enkelte praktiske ændringer:

Adgang kun for medlemmer

Der vil være materiale, vejledninger og dokumenter her på siderne, som du kun kan downloade, hvis du er medlem og logget på. Du skal have et nyt login - klik på hængelåsen og derefter på ”Glemt adgangskode”. Du kan også logge direkte ind i medlemssystemet her https://danskeark.membersite.dk/Account/Login og klikke på ”Glemt adgangskode”.
Hvis du er medlem, kan alle dine medarbejdere naturligvis få adgang til alle dokumenter. Du skal blot oprette dem som brugere – eller kontakte os på medlem@danskeark.dk.

Nyt design og nyt logo

Omlægningen af sitet har været en oplagt mulighed for at gentænke Danske Arkitektvirksomheders visuelle identitet, og hvad vi signalerer. Den mulighed har vi benyttet. Det betyder nyt logo og nyt design. Hvis du i dag bruger vores logo som en kvalitetsmærke på din hjemmeside, skal du skifte det ud med et nyt. Vi får lavet et helt særligt til dig…

Du kan downloade et medlemslogo her